Co do lamp to zastanawiałem się czy nie pomalować środka na czarno gdzieś taki tutorial widziałem. No chętnie bym z gwintu skorzystał,ale raczej długo kasy nie będę miał. Myślałem też nad B6. i chciałbym w lato zrobić wydech i kolektor Wszystko zależy od finansów:/
najpierw niezapominaj często wpadać na forum i się udzielać, pozwoli Ci to na utrzymanie się na nim w przeciwnym razie powrót może być bolesny dla Twojego "gwintu"...
a po za tym to witam w gronie HotHatch arssss - Pon 01 Lut, 2010 No będę się starał:) Ale jak pisałem wcześniej za niedługo maturka i mało czasu mam;/Mick - Pon 01 Lut, 2010
arssss napisał/a:
No będę się starał:) Ale jak pisałem wcześniej za niedługo maturka i mało czasu mam;/
mniej wiecej 100 dni mi - Pon 01 Lut, 2010 witaj na forum! Jesteś mniej więcej rówieśnikiem Tomasza, powinniście się dobrze dogadywać arssss - Pon 01 Lut, 2010 ooo ,a już myślałem,że jestem najmłodszy;d
Wydaje mi się,że będę tutaj często różne pytania zadawał,bo jestem zielony w temacie ulepszania saxo:/ Mam nadzieję,że nie zostanę pojechany za pytanie o rzeczy,które dla Was są oczywiste,a o których nie mogę nigdzie znaleźć:DFranek - Pon 01 Lut, 2010
arssss napisał/a:
nie zostanę pojechany
Nie liczył bym na to Misiek_lbn - Pon 01 Lut, 2010
mi napisał/a:
Jesteś mniej więcej rówieśnikiem Tomasza
arssss napisał/a:
ooo ,a już myślałem,że jestem najmłodszy;d
hahahahaha
witam nowych młodych mężczyzn
Mi, interesowałeś się już coś Vlodarsky - Pon 01 Lut, 2010 przynać się !! kto zaliczył użytkownika Franek, że tak dobrze o tym wie ??Franek - Pon 01 Lut, 2010 Vlodarsky, proszę nic nie insynuowaćMisiek_lbn - Pon 01 Lut, 2010
Franek napisał/a:
insynuować
co to znaczy
mianować na syna
Barejka - Pon 01 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
Franek napisał/a:
insynuować
co to znaczy
mianować na syna
na rycerza, zolnierzu Bonczek - Pon 01 Lut, 2010 Jak to jest na rycerza zołnierzu?Barejka - Pon 01 Lut, 2010
Bonczek napisał/a:
Jak to jest na rycerza zołnierzu?
mieczem po ramieniu Cartoon - Pon 01 Lut, 2010
Barejka napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Jak to jest na rycerza zołnierzu?
mieczem po ramieniu
Mieczem po twarzy Bonczek - Pon 01 Lut, 2010 To już jest wojna