zaraz sie zacznie ...
niedobrze Panie kolego.. oj niedobrze
e tam szkoda gadać Anonymous - Nie 24 Sty, 2010 no to ja się też witam choć po raz drugi w historii przygód z foru (zostałęm przywołany do porządku przez admina
Nazywam się Paweł moje auto to xsara VTR M - Nie 24 Sty, 2010 Witamy Paweł!k-mart - Nie 24 Sty, 2010 eM, wlacz swiatla mijania bo dajesz po oczach Misiek_lbn - Pon 25 Sty, 2010 czy jesteś tu tylko po to żeby sprzedać auto ??Bonczek - Pon 25 Sty, 2010 Siemano, witam chyba z 3 konta, bede sie tym razem czesciej logował Passenger - Pon 25 Sty, 2010 Witam ponownie
/kiedyś miałem konto ale zanikło z nieużywania/, teraz powinno być lepiej...PiTT - Pon 25 Sty, 2010 Witamy i zachęcamy do brania udziału w dyskusjach
np. w temacie zawieszeń gwintowych albo sytuacji ludzi na wsiach
swoją drogą taki Leon 315KM musi się zacnie napędzać KarQ - Pon 25 Sty, 2010 Też mi się tak wydaje, stawiam, że trochę lepiej niż 310konny ale gorzej niż 320konny...
Witamy.PiTT - Pon 25 Sty, 2010
KarQ napisał/a:
Też mi się tak wydaje, stawiam, że trochę lepiej niż 310konny ale gorzej niż 320konny...
absolutnie nie mogę się zgodzić, czemu tak uważasz?
KarQ - Pon 25 Sty, 2010 No tak se siadłe se dumałem i se wydumałem, ale czekam jaż Martin.h potwierdzi martin.h - Pon 25 Sty, 2010
KarQ napisał/a:
No tak se siadłe se dumałem i se wydumałem, ale czekam jaż Martin.h potwierdzi
Napuściłem wody do wanny, położyłem się, zrelaksowałem, zamknąłem oczy i ułożyłem to sobie wszystko w głowie, i stwierdzam, że macie rację
Witam nowych PiTT - Pon 25 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
KarQ napisał/a:
No tak se siadłe se dumałem i se wydumałem, ale czekam jaż Martin.h potwierdzi
Napuściłem wody do wanny, położyłem się, zrelaksowałem, zamknąłem oczy i ułożyłem to sobie wszystko w głowie, i stwierdzam, że macie rację
Witam nowych
no widzisz, przyjemne z pożytecznym
ps. mam dla Ciebie propozycję nowego nicka "Xero Boy"
KarQ - Pon 25 Sty, 2010 HA Gaydek - Pon 25 Sty, 2010
Passenger napisał/a:
Witam ponownie
/kiedyś miałem konto ale zanikło z nieużywania/, teraz powinno być lepiej...
Cześć, my się chyba znamy .
KarQ napisał/a:
Też mi się tak wydaje, stawiam, że trochę lepiej niż 310konny ale gorzej niż 320konny...