saxorulez - Wto 05 Sty, 2010 sama jednostka jest bardzo fajna z racji na rozwiązania i to turbo dmucha tam w szerokim zakresie ale to chyba wiesz z racji na wykonywany zawód. Nie wiem jak to przekłada się na dłubanie i podmiany turbo, bo jest tam specyficzny kolektor wydechowy.. nie wiem czy nie ogranicza on w żaden sposób podmiany sprężarek na większą
auto bardzo fajne ale do porządnego skręcania to pewnie przydało by się trochę powalczyć z zawieszeniem, akurat do tego auta nie brakuje dobrych zestawów i kombinacji ze stabilizatorami oraz całą zawieszeniową resztą.Miniac - Wto 05 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
a ja dalej nie wiem który to Twój nowy
no właśnie..
Cytat:
silnik z 207 rc był seryjnym
bo wiem że najpierw eSki miały 1.6K a później 1.6T własnie
no właśnie!
Cytat:
Ponoć zrezygnowali z kompresora w Mini bo to gówno, ten 1.6 Turbo robi z Mini kompresor wiatrak
no właśnie!!
Cytat:
co to jest fotka rudego?
no właśnie?
dla mnie to to jest fotka "rudego"
k-mart - Wto 05 Sty, 2010 w europie jest tylko jeden prawdziwy MCS, jest to MCS JimkaMiniac - Wto 05 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
bo jest tam specyficzny kolektor wydechowy.. nie wiem czy nie ogranicza on w żaden sposób podmiany sprężarek na większą
w europie jest tylko jeden prawdziwy MCS, jest to MCS Jimka
w Europie?? Siegasz po "rudego"? W Grecji i UK robia takie MCS ze "cenka opada" GeKo - Wto 05 Sty, 2010 No cóż to "rude" też jest dobre A tak BTW gdzieś w technicznych byłeś wywołany o strojeniu francuzów i się nie odezwałeś a my tam czekaliśmy na Ciebie.saxorulez - Wto 05 Sty, 2010
Miniac napisał/a:
taki piece of sh..
no to rozwiało moje jedyne wątpliwości co do tego silnika. Bo elektronika jak nie na tym to na innym kompie moze być ruszonaMiniac - Wto 05 Sty, 2010
GeKo napisał/a:
No cóż to "rude" też jest dobre A tak BTW gdzieś w technicznych byłeś wywołany o strojeniu francuzów i się nie odezwałeś a my tam czekaliśmy na Ciebie.
A ja mam tam dostęp? Bo chyba tylko sie mogę ciągle witać
Stefan mówi: "Biblubebaprrbaraba" znaczy się DAJCIE MI WIĘKSZY DOSTĘP GeKo - Wto 05 Sty, 2010 Nie masz dostępu do technicznych? Wiem że na pimpa trzeba sobie zasłużyć klękaniem do miecza, ale techniczne powinieneś widzieć.
Klękam jedynie do Mini, by zrobić foty do "pimp'a"
[/list]saxorulez - Wto 05 Sty, 2010 mam takei same opony na lato w Almerze 75KM - czuję że dokonałem dobrego wyboru
btw. urzekło nas Twoje klękanie do Mini - zapraszamy do Technicznego, prawdziwe pole do popisu jest w tym dzialek-mart - Wto 05 Sty, 2010 jeszcze 75KM, szykuje sie niezly sleeper na ten sezon Miniac - Wto 05 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
mam takei same opony na lato w Almerze 75KM - czuję że dokonałem dobrego wyboru
i to jedyne w PL z napędem RWDk-mart - Wto 05 Sty, 2010 kurde, nie moge sie doczekac, szkoda ze dopiero na wiosne saxorulez - Wto 05 Sty, 2010 mam info od Miniaca nic już nie napisze w tym temacie, jest teraz bardzo zajęty, podobno po tym jak dostał dostęp do działu technicznego nie będzie już robił Hond, sprzedaje Mini, zapożycza się w Banku Spółdzielczym w Sulejówku i zaczyna budować mocne Saxo