Chloru - Śro 13 Sie, 2014 Dla przykładu dodam, że w Polsce rzadko kiedy dogaduję się po angielsku na stacji benzynowej PiTT - Śro 13 Sie, 2014 bys sie zdziwil PiTT - Śro 13 Sie, 2014 dobra przyznaje, w zyciu nie bylem za granica, wiec wszystko wymyslilem
pcs - Czw 14 Sie, 2014 Szwagierka ostatnio wracała ode mnie z lasu do centrum najtańszym możliwym warszawskim taxi (0,99zl/km) i wiózł ja Niemiec mówiący poza niemieckim dość płynnie po polsku i angielsku. Gość chyba musiał jakiś gruby zakład przegrać czy coś, w Niemczech ciężko o białego szofera a u nas proszę!Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 a co to za taxi? zajcev_28 - Czw 14 Sie, 2014 FakeTaxi pcs - Czw 14 Sie, 2014 Mini Drivers troche dziwne, korzystalem 2 tygodnie temu to za prawie 30km zaplacilem 32 zl. Jak to bywa w takich instytucjach mozna trafic na dziwne auto i jeszcze dziwniejszego szofera.Kamill - Czw 14 Sie, 2014 To pewnie takie taxi jak podjechało po nas pod Hybrydy po ostatnim wypadzie hh. Stał vito bez koguta i naklejek, total cywil i my obok niego tak z 5min zanim się zorientowaliśmy ze to nasza taksówka Anonymous - Czw 14 Sie, 2014 ja rano na lotnisko jechalem tym vito,jeszcze na kebsa po drodze zajechalismy,a z imprezy hh wracalismy chyba nówką s60Kenet - Czw 14 Sie, 2014 Potwierdzam, Volvo.Anonymous - Czw 14 Sie, 2014 Potwierdzam ze Kenet był w stanie pozwalającym na zapamiętanieKenet - Czw 14 Sie, 2014 Ale zanim potwierdziłem, to te parę chwil zastanowienia było, bo początkowo wydawało mi się że wracałem metrem Anonymous - Czw 14 Sie, 2014 was79 - Pią 15 Sie, 2014 I ten odgłos lania Bonczka. Do dzis mam koszmary Bonczek - Nie 24 Sie, 2014
was79 napisał/a:
I ten odgłos lania Bonczka. Do dzis mam koszmary
Ja za to ciągle pamiętam zapach papierosa Mortona
BTW co robimy w tym roku, bo w sumie 3 miesiące zlecą szybciutko