Bad-i - Wto 17 Lip, 2012 Nie wyobrażam sobie ze nieMick - Wto 17 Lip, 2012
Bad-i napisał/a:
Nie wyobrażam sobie ze nie
Szukaj, na pewno znajdziesz kogoś wolnego... nie wiem czy chciałbyś jechać ze mną, ale dodam że jestem już zajęty na Rzeszów Przem_106 - Wto 17 Lip, 2012 Micku z kim lecisz? Nie pochwaliłes się Bede na oglądarze i na serwisie pewnie tez 106 - Śro 18 Lip, 2012 onboardy
ten Niechobrz to ladna dzida... w saxo chyba przez pol odcinka bedzie
TAAA TA TATATATATA.
u nas jak zawsze dopiero blizej rajdu bedzie wiadomo czy jedziemy.
mechanicznie auto jest gotowe. zostala elektronika i elektryka do
odtworzenia... a macher od tego gdzies sie chyba zagubil xDCHRZANEK - Czw 19 Lip, 2012 Badania, psychotechnika, licencja, ciuchy, kask, hans, środki na rozluźnienie (0,5 ballentines'a)... za duże koszty
z chęcią bym wsiadł na prawy do niebieskiego Saxo ale w tym roku jestem ewidentnie nieprzygotowany...Bad-i - Czw 19 Lip, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Badania, psychotechnika, licencja, ciuchy, kask, hans, środki na rozluźnienie (0,5 ballentines'a)... za duże koszty
z chęcią bym wsiadł na prawy do niebieskiego Saxo ale w tym roku jestem ewidentnie nieprzygotowany...
A jak byś był przygotowany to wsiadł byś do końca sezonu?Jacek - Czw 19 Lip, 2012 CHRZANEK, kaszkiet i fartuch mam jakby co 106 - Pon 23 Lip, 2012 poszlo zgloszenie - moze sie uda CHRZANEK - Pon 23 Lip, 2012 Witam.
Przepraszam nie bywałem na forum przez kilka dni...
To już taka chooynia z pilotami ???
Prawde mówiąc bym chciał - ale przede mną ostatni semestr studiów i po prostu wiem że ch** z tego będzie.
Jestem do wzięcia na cały przyszły sezon od kwietnia.106 - Pon 23 Lip, 2012 bede bral Cie....Jacek - Pon 23 Lip, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Witam.Jestem do wzięcia na cały przyszły sezon od kwietnia.
rezerwuję na 3 kwietnia na moje urodziny!!Bad-i - Wto 24 Lip, 2012 Kołdej/Dąbrowski zgłoszeni Mick - Śro 25 Lip, 2012 who is Dąbrowski?was79 - Śro 25 Lip, 2012 Ten co napisał mazurkaanjas - Śro 25 Lip, 2012