Marek23 - Wto 09 Sie, 2011 Mike,nigdy nie jest za późno...martin.h - Wto 09 Sie, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja dziś rano 35km, nie lubię jeździć,ale ku.r.wa trzeba.
A ja uwielbiam, dzisiaj jechałem do pracy i... chętnie zamiast do pracy pojechałbym gdzieś dalej Marek23 - Wto 09 Sie, 2011 Ja jechałem do pracy gti, jak ciota,żeby spalic mało, srednie 8.8. Chętnie bym do.je.bał w palnik i też pojechał gdzieś dalej.Michał - Wto 09 Sie, 2011 Anonymous - Wto 09 Sie, 2011 vitesse - Czw 11 Sie, 2011 Jezdzi ktos z Was w zatrzaskach, ja sobie wczoraj sprawilem i wrazenia jakby ktos ze mna jeszcze krecil, niezdecydowanym polecam
Jezdzi ktos z Was w zatrzaskach, ja sobie wczoraj sprawilem i wrazenia jakby ktos ze mna jeszcze krecil, niezdecydowanym polecam
jeśli masz na myśli spd to tak - ja jeżdżę i bardzo sobie chwalę
Pierwsza przejażdżka oznaczała niestety 2-3 wywrotki, na szczęście to była zima i w śniegu lądowałem ictus - Pią 12 Sie, 2011 vitesse, zauwaz ze to 29"mi - Pią 12 Sie, 2011
vitesse napisał/a:
Jezdzi ktos z Was w zatrzaskach, ja sobie wczoraj sprawilem i wrazenia jakby ktos ze mna jeszcze krecil, niezdecydowanym polecam
jeśli masz na myśli spd to tak, od zawsze w sumie. Nie wyobrażam sobie jeżdżenia bez nich (choć może niekoniecznie shimanowski system, są lepsze), ale też nie wyobrażam sobie grubszych zabaw na nie-płaskich pedałach (na szczęście zdrowie mi na to nie pozwala, więc nie mam problemu i nie muszę pedałów wkręcać i wykręcać non stop)
ictus napisał/a:
zauwaz ze to 29"
29" rulez!
A co Martin może na ten temat powiedzieć? Czekamy na opinie ekspercką!M - Pią 12 Sie, 2011 Martin boi się występować przed szereg, wszak wiedza jest tu surowo karana!mi - Pią 12 Sie, 2011 jozekrj - Pią 12 Sie, 2011 warto tylko weź pod uwagę ze przednie widelce pod 29" są dość drogieCHRZANEK - Pią 12 Sie, 2011
jozekrj napisał/a:
przednie widelce pod 29"
Tylne widelce też tanie nie są.martin.h - Pią 12 Sie, 2011
jozekrj napisał/a:
warto tylko weź pod uwagę ze przednie widelce pod 29" są dość drogie
Nie ma tragedii, tylko 25% więcej niż do 26". A to, że są drogie to tylko dlatego że są dostępne tylko modele z wyższej półki.Yarko - Pią 12 Sie, 2011 niecałe 2 tygodnie i pękło 400km
no i dzisiaj pierwsza glebka