To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

kubas - Sob 06 Mar, 2010

Parę pytań:
1. Co kierowca ma ubrane jakieś kurde body ?
2. Od czego są te wszystkie przełączniki wyglądające jak w f16 ?
3. Co to za dwa zegary na środku ?

pit - Sob 06 Mar, 2010

To nie ja więc nie wnikam w co się ubiera :D , dres jakiś czy coś.
Przełączniki zastępują seryjne, grzanie szyby, awaryjki itd. + chyba wyłacznik ABS.
Zegary to ciśnienie i temp. oleju.

Anonymous - Sob 06 Mar, 2010

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=iYRlwr-swfM

Dla mnie bomba!! :) Szkoda że u mnei nie ma gdzie polatać...

Przem_106 - Sob 06 Mar, 2010

A na jakich gumach latał kuzyn?
pit - Nie 07 Mar, 2010

Obydwaj lataliśmy na Uniroyalach M+S, niewiele ich z nich zostało po całym dniu ;)
Loko - Pią 12 Mar, 2010

No i znów spadł śnieg, zabawa, upalanko, sielanka, pieknie się jeździło i mistrz wyscig był. Pojeździłem sobie troszkę warunki dziś super, drogi białe śnieg śliski i wogóle wszystko pięknie tylko niewiele z dróg zostało po zimie, jest tyle kurwidołów że to jakaś masakra. Ciepłownicza już się nie nadaje bo jest tak dziurawa, chyba ze napada wiecej śniegu i pokryje te rowy.
Koto - Sob 27 Lis, 2010

Sezon rozpoczęty, najwyższy czas odgrzac temat :jupi:
Odcinek Hażlach z Barbórki przejechany w różnych konfiguracjach. Zapowiadało się pięknie ale niestety sarna wbiła mi się na maskę i morale opadło, pojeździłem jeszcze trochę i zawinąłem się na plac pobawic się trochę między słupkami, i do domu. Na ulicy Rajdowej trwa właśnie nocny super os, szkoda, że nigdzie relacji na żywo nie ma, jesli mieszka przy niej ktoś kogo nie interesuje jazda samochodem w zimie to ja mu współczuję :lol2:

jarek-malopolska - Sob 27 Lis, 2010

jak to sarna wbiła sie na maske xD ? jakies straty ?
kubas - Sob 27 Lis, 2010

fajnie macie, u mnie milimetr jakiegoś drobnego śnieżku, na drogach zero... Na r888 dziś po torze można było latać...
zefir - Sob 27 Lis, 2010

no ja dzis rozpoczalem sezon zimowy, w Lodzi pieknie pada snieg, mysle ze jeszcze na godzinke w nocy wyskocze sie poslizgac ;)
qbica - Sob 27 Lis, 2010

miałem zamiar cos poupalać ale nie ogarnąlem dzisiaj założenia zimówek na felgi bo kumpel się gdzieś szwędał :/
Janusz - Sob 27 Lis, 2010

eeeee a ja siedzę w krk i lipa.... nic się tu teraz nie dzieje...;/
Bart - Sob 27 Lis, 2010

Trochę dziś maluchem po śniegu pojeździłem z bratem... kurde, trudna to fura do opanowania, nerwowa i nieprzewidywalna, poza tym jestem strasznie słabiutki za kółkiem :]
Koto - Nie 28 Lis, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
jak to sarna wbiła sie na maske xD ? jakies straty ?

Nic wielkiego, tylko maska wgnieciona, zwierzaka szkoda.

qbus - Nie 28 Lis, 2010

ekolog sie znalazl :)