15:05 i 16:05 lub 17:05 mamy pociag !! czekam do wt na decyzje chlopaków i trzeba kupowac bilety chyba co OSKAR - Pon 07 Sty, 2008 Panowie jeszcze ja !! !! !! !!
Tylko ja to raczej samochodem chce jechac,bo mozliwe,ze jeszcze zakopane odwiedze
ale jade tak czy siak.jak pociagiem to pociagiem,jak okaze sie,ze jeszcze zakopane bedzie grane,to jedno miejsce bede mial wolne.
1. Marcel WWA pt-sob
2.michool_vt
3.ziom michoola
4. 106 - piatek TAK, sobota / niedz NIE (jestem w wawie)
5. Rudello WWA pt-sob
6.OSKAR !! !! !! !!Rudello - Pon 07 Sty, 2008 poczekaj do wt.
16/ 17 bedzie akuratAnonymous - Pon 07 Sty, 2008 nie nie ja to tylko pociagiem niecałe 3h na spokojnie i jestesmy Rudello - Pon 07 Sty, 2008 dookladnie bez stresu, wygodnie.. i bezpiecznie OSKAR - Pon 07 Sty, 2008 dobra czyli ja tez pociagiem
tylko ja koncze tyrke o 16:00 fuck !!
zobaczymy jutro jak bedzie, moze wolne wezme.Niemy - Pon 07 Sty, 2008 ja to pierdole kurwa motyla noga znowu nie moge
jutro mam rekonstrukcje wiazania krzyzowego w kolanie, pare dni w klinice, pozniej przykuty do lozka i nauka chodzenia
ale bedzie jeszcze okazja na integracje, napewno !!Anonymous - Pon 07 Sty, 2008 Pisze sie na to ale czesciowo Tzn w piatek zdecydowanie tak a w sobote raczej nie bo chyba mam wyjazd do zielonej gory
1. Marcel WWA pt-sob
2.michool_vt
3.ziom michoola
5. Rudello WWA pt-sob
6.OSKAR
7.tommi tylko piatekMichał - Pon 07 Sty, 2008 co to za lista ?mi - Pon 07 Sty, 2008 lista ma chyba związek z dzifkami, tak mi się wydaje więc się piszę
W piątek o 16. kończę, sobota i niedziela jestem free
1. Marcel WWA pt-sob
2.michool_vt
3.ziom michoola
5. Rudello WWA pt-sob
6.OSKAR
7.tommi tylko piatek
8. mi
9. Dżą - co z Tobą?michool_vt - Pon 07 Sty, 2008
Cytat:
michool wiec badz gotowy
umyje dupe
mi napisał/a:
9. Dżą - co z Tobą?
Dżą nie widzi tego tematu, wiec musisz podjac decyzje za niego