chyba pojadę go dzisiaj obejżeć... albo zaliczkę zostawić jak będzie ok.
i jak ???
zajebisty jest - pisalem dzis mail'a do typa ale sie nie odezwał ....
sprzedany...
mi anjas - Pon 31 Mar, 2008
Vlodarsky napisał/a:
mi
mi kupił???
Gratki Vlodi.
Moim zdaniem cena zajebista. Napisz o co chodzi.
Będziesz miał dobrego hatcha na Lublin Vlodarsky - Pon 31 Mar, 2008 do wymiany :
-tylny błotnik
-wzmocnienie
-felga 1 szt
-wlew paliwa
-na dachu ślady po klapie bagażnika... trzeba to wyprostować trochę
-dolna klapa bagażnika w jednym miejscu pęknięta
-nieduże ślady na samym rogu podłogi w bagażniku
uderzenie jest bardzo lekkie i samochód był wart tych pieniędzy w 100% będe go miał w przyszły wtorek.anjas - Pon 31 Mar, 2008 Maciusiowy - Pon 31 Mar, 2008
jeśli będzie taka potrzeba, mogę obejrzeć to punto...ostatnio widziałem go na dwupasmówce w strone cieszyna - całkiem nieźle wygląda (przynajmniej z zewnątrz) lukp - Pon 31 Mar, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4805367
chyba pojadę go dzisiaj obejżeć... albo zaliczkę zostawić jak będzie ok.
i jak ???
zajebisty jest - pisalem dzis mail'a do typa ale sie nie odezwał ....
sprzedany...
mi
Gratuluje zakupu saxorulez - Pon 31 Mar, 2008 no.. Włodi
gratki.. nie żle, fajnie.. na Lublin jak znalazł...Anonymous - Pon 31 Mar, 2008 no mareczek KOOOOOOOOOOZAK GRATKI WRRRRRRRRRRRRRR SUPER ale fajnie
dasz mi sie przejechac
kurde ciesze, sie jakbym to ja go kupil hehehehe ale fajnie 106 - Pon 31 Mar, 2008 gratuluje zakupu - szybka decyzja, szybki zakup - bedziesz zadowolony na bank :)k-mart - Pon 31 Mar, 2008 dodam ze mi tez sie podoba, mogl bym takiego sam przygarnac
gratulujeVlodarsky - Pon 31 Mar, 2008 Dzięki chłopaki. Narazie zostawiłem zaliczkę. Dzisiaj o 4 rano wróciliśmy z Kasią do domu... oglądałem go po ciemku ale myślę, że nic nie przeoczyłem. Silnik chodzi jak zegarek, samochód ma 41000 km przebiegu i białe OZ 16 cali jednej brakuje bo uległa zniszczeniu. Ma z tyłu nową belkę, nowe zaciski, nowe klocki, nowe amorki. Generalnie jest ok.strick - Pon 31 Mar, 2008 No to super zakup Vlodi
Gratulacje zakupu Gotti - Pon 31 Mar, 2008 papiery też ma ok?