ciekawe ile by wyszedl z oplatami..... ale cene ma chyba nie najgorsza
EVO VII za dziesiec kola ojro?
unmiglis
sam jestem ciekaw- zaraz trzeba bedzie zadzownicGotti - Czw 27 Mar, 2008 jak dzieci... przecież w ogłoszeniu nie ma nawet sprzedającego, tylko numer telefonu!!!saxorulez - Czw 27 Mar, 2008 Gotti,
ale wiesz.. EVO za 30% ceny na bank to jest ta okazja na którą polowali całe życie....Greg - Czw 27 Mar, 2008 Kolejna opcja pt. "sprzedaje auto bo wyprowadziłem sie do Anglii/rozwodzę się z żoną i dlatego takie tanie. Wyślij mi 50% ceny a ja wyśle Ci bezplatnie auto na terenie calej Europy, jak Ci sie nie spodoba to bedziesz mogl zwrocic."
Już kilka takich "przerobiłem" - typu Sport 3 za 5000euro... Grzesiek VTS - Pią 28 Mar, 2008
Greg napisał/a:
Kolejna opcja pt. "sprzedaje auto bo wyprowadziłem sie do Anglii/rozwodzę się z żoną i dlatego takie tanie. Wyślij mi 50% ceny a ja wyśle Ci bezplatnie auto na terenie calej Europy, jak Ci sie nie spodoba to bedziesz mogl zwrocic."
Już kilka takich "przerobiłem" - typu Sport 3 za 5000euro...
NACIAGACZE !!!!!r26rulez - Pią 28 Mar, 2008 podobno nie bity, ale z gory odradzam. Sprzedajacy jakis taki dziwny FreeMan - Pią 28 Mar, 2008 moze nie hothatch, ale napewno HOT i w sumie za nieduza kase...
r26rulez napisał/a:
podobno nie bity, ale z gory odradzam. Sprzedajacy jakis taki dziwny
nie mów że dzwoniłeś?
wiesz na Evo to ja choruje od malego. Chcialem sie dowiedziec co tam jest zepsute ze taka niska cena. Zdaje sobie sprawe ze za mniej niz 20tys ojro nic ciekawego nie znajde.
nic nie szkodzilo na przeszkodzie zeby zadzownic, no moze nieznajomosc niemieckiego ale to juz taki maly szczegollukp - Pią 28 Mar, 2008 Może się ktoś skusi http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4798264fydi - Pią 28 Mar, 2008 Było już podobne, może to jest ten sam nawet