Witam Wszystkie Zx , czy one może przypadkiem skręcają ??
i przodem i tyłem - jak wolisz anjas - Nie 01 Lis, 2009
kaczart napisał/a:
a jak dostać uprawnienia do działu pimp my ride?
trzeba się udzielać, pisać, czytać, odwiedzać forum... z czasem samo przyjdzie.Barejka - Nie 01 Lis, 2009
anjas napisał/a:
kaczart napisał/a:
a jak dostać uprawnienia do działu pimp my ride?
trzeba się udzielać, pisać, czytać, odwiedzać forum... z czasem samo przyjdzie.
dadajmy jeszcze ze gryfin jest tu legenda i prawie krolem, wiec trzeba sluchac jego zalecen Michał - Nie 01 Lis, 2009 Anonymous - Nie 01 Lis, 2009 Dzięki Dzięki Kocham Was Anonymous - Nie 01 Lis, 2009
zisico napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
zisico napisał/a:
Z tego co mi wiadomo jest ich około 20 stu
W tym 2 RFSy
Za ok 2 tygodnie będzie jeden V6, bo kolega z Ełku właśnie swap robi
ZXy są nie tylko w internecie ja bym strzelał, że 20 to jest w W-wie
W Wawie 20 ZXów 16V?
Hmmm
Z tego co wiem w wawie jest 5, razem z Twoim
W tym jedna stricte rajdówka z przeszczepionym RFSem Obrazek
Była jeszcze jedna taka ładna czerwona z ursynowa ale typ ją niestety skasował
nie no więcej jest w PL niż 20 - bez przesady. W samej Wawie jest 6 mi znanych, z czego 2 RFS'y , ale ogólnie ciężko natrafić na ulicy.. a znaleźć niezajechany egzemplarz graniczy z cudem... zdecydowanie więcej jest 306 s16 bo one były bardziej popularne w tym czasie, ogólnie peugeot był bardziej popularny od cytrynyBart - Nie 01 Lis, 2009 co to jest RFS?Anonymous - Nie 01 Lis, 2009
bart napisał/a:
co to jest RFS?
XU10J4 RFS, silnik z 306 gti-6, zx'a dakar i xsary vtsBart - Nie 01 Lis, 2009 aaa, dzięxx, nie wiedziałem Barejka - Nie 01 Lis, 2009 ale chyba silnik 2.0 16v w 306 s16 i zx chyba nie nalezal do udanych, mial jakis maly minus ?k-mart - Pon 02 Lis, 2009
bart napisał/a:
RFS
Real
Fucking
Shit
Witam fydi - Pon 02 Lis, 2009 Witam wszystkich! Mam nadzieję, ze wiecie gdzie trafiliście. Anonymous - Pon 02 Lis, 2009
Barejka napisał/a:
ale chyba silnik 2.0 16v w 306 s16 i zx chyba nie nalezal do udanych, mial jakis maly minus ?
Ogólnie motor o całkiem fajnej charakterystyce jak na wolnossaka z 92 roku, dzięki zmiennym fazom dolotu powietrza ... no ale miał wady nie ukrywajmy ... obracające się panewki i często niesprawny acav RFS już nie miał acav, więcej wytrzymywał i lepiej znosił turbo, widziałem projekt takiego w brazyli na ponad 500koni i na etanolu.
kubas - Pon 02 Lis, 2009
kaczart napisał/a:
Barejka napisał/a:
ale chyba silnik 2.0 16v w 306 s16 i zx chyba nie nalezal do udanych, mial jakis maly minus ?
Ogólnie motor o całkiem fajnej charakterystyce jak na wolnossaka z 92 roku, dzięki zmiennym fazom dolotu powietrza ... no ale miał wady nie ukrywajmy ... obracające się panewki i często niesprawny acav RFS już nie miał acav, więcej wytrzymywał i lepiej znosił turbo, widziałem projekt takiego w brazyli na ponad 500koni i na etanolu.