Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bart - Pią 17 Sie, 2012 Ja w takim razie spotykałem w życiu tylko miłych holendrów.Anonymous - Pią 17 Sie, 2012 dwa razy byłem zatrudniony w holenderskich agencjach pracy (całe szczescie krótko ,tak po 3 tyg),pierwsza płaciła uczciwie ale bardzo mało,druga w teori miała płacic dobrze ale problem ze do dzis nie zapłaciła mi kilkuset euro,nasłuchałem sie takich histori w holandi ze włos sie jeży na głowie,tak w skrócie-holendrzy juz nie mają koloni ale nadal mają niewolników(choc do włoskich obozów pracy jeszcze troche im brakuje)bizon - Pią 17 Sie, 2012
rabarbar napisał/a:
dwa razy byłem zatrudniony w holenderskich agencjach
taniec na rurze? Niemy - Sob 18 Sie, 2012 tak z ostatnich sytuacji jak wszedłem do komisu zobaczyć jedno auto, poprosiłem o kluczyki aby zajrzeć do środka to usłyszałem, że kluczyków nie dostanę, jemu osobiście się nie chce ze mną wychodzić, a tak poza tym to żebym już sobie wracał do Polski Anonymous - Sob 18 Sie, 2012
bizon napisał/a:
rabarbar napisał/a:
dwa razy byłem zatrudniony w holenderskich agencjach
taniec na rurze?
tak,kanalizacyjnej Bonczek - Sob 18 Sie, 2012 rabarbar, bierz!
wentylatory SPAL - specyficzna nazwa jak na wentylator
projekt spoko, ale jak czytam ile części od jakich samochodów tam siedzi, to chyba bym się nie zdecydował.Bonczek - Sob 18 Sie, 2012 Chyba norma przy takim setupie
A SPAL jest w porządku, miałem i miał będę i polecam ps - Sob 18 Sie, 2012
Bart napisał/a:
Ja w takim razie spotykałem w życiu tylko miłych holendrów.
+1, wyjatkowo pozytywni ludzie. Kilka razy mialem okazje leciec kaelemem i za kazdym razem stjuardesy byly wyjatkowo mile i non stop sie usmiechaly. Az czlowiek mysli, ze cos zielonego jest grane za ta ich kurtynka Maciusiowy - Sob 18 Sie, 2012 +2, fajni, normalnie ludzie, żadnej agresji nie doświadczyłemAnonymous - Sob 18 Sie, 2012 Albo mi tak napierdalają popychacze albo panewki . Jeżeli panewki to chuj a oplami. Jak zwykle wyjdę na swoje Kenet - Sob 18 Sie, 2012 Mój silnik, który składałem w zimę do gazowni klepał prawie 10 minut. Ale nie był odpalany prawie 3 miesiące. Klepanie szklanek i panewki łatwo odróżnić, szklanka cyka, panewa napierdala.nox - Sob 18 Sie, 2012 gdy by ktoś szukal wygodnego zwawego dupowoza to niezła oferta Auto od znajomego klienta
tylny prawy błotnik był naprawiany w aso po parkingowej stłuszczce i tyle z przygód , prawdziwy przebieg ,właściciel to Pan w wieku 60 lat raczej z tych dbających o auto .Zmienia bo kupił takiego samego tyle że z 2.0 tfsi i dla tego sprzedaje .