HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Kamill - Nie 30 Cze, 2013 Ja się pochwalę, zrobiłem niedawno życiówkę na RCW 58.19 i to w normalnym "ruchu" nie na zawodach Anonymous - Nie 30 Cze, 2013 Alex
Huy !!! Wiesz jak sie ma 63 punkty iq to ciezko ogarnac cos wyzej
Mi brakuje z 5 sek do rekordu toru ale nie sadze zebym wiecej niz ze 2 sek urwal ,po czesc dlatego ze jezdzic nie umiem po czesci bo ja to po prostu nakurwiac lubie a nie bawic sie w aptekarzaAnonymous - Nie 30 Cze, 2013
rabarbar napisał/a:
Alex
Huy !!! Wiesz jak sie ma 63 punkty iq to ciezko ogarnac cos wyzej
Ja mam 61 wiec nie musisz mi tłumaczyć... życie jest ciężkie kasik - Wto 02 Lip, 2013 jakby ktos sie wybieral na F1 z mila checia bym skoczyla bo samej to mi sie jezdzic nie chce M - Wto 02 Lip, 2013 Kenet? Kenet - Wto 02 Lip, 2013 Jestem tu Kamill - Wto 02 Lip, 2013 Byłem wczoraj na jagiellońskiej, ślisko strasznie, czasami podają karty z tego samego depo co przed chwilą zjechał. Czasami z bocznego, takie które stały pół godziny i wszystko ostygło, wtedy już jest kompletna klapa, ale to zależy jeszcze od karta, jednym w tłumie zrobiłem 43s, drugim przy wyjeździe z depo prawie mnie nie obróciło i na pustym torze 46s Mocy im nie brakuje, ale jak sie trafi słabo przyczepny to ciężko go nawet na prostej startowej ustawić równolegle do toru
Jedn plus takiej ślizgawki ze po 20min jazdy bylem polowe mniej zmęczony niż na rcw po 12min Jakarti - Wto 02 Lip, 2013
Kamill napisał/a:
ciężko go nawet na prostej startowej ustawić równolegle do toru
efekt koenigsegg'a Kamill - Wto 02 Lip, 2013 Żeby nie było że narzekam, wykręciłem drugi czas miesiąca, więc nie tylko mi się ślizgało kasik - Wto 02 Lip, 2013 to musze sie wybrac i zobaczyc.. bo zima na slizgawicy dalo rade zrobic 42, a teraz myslalam ze jak cieplej bedzie lepiejAnonymous - Wto 02 Lip, 2013
Kamill napisał/a:
wykręciłem drugi czas miesiąca
i to pierwszego dnia miesiąca?! szok! Kamill - Wto 02 Lip, 2013
AleX napisał/a:
Kamill napisał/a:
wykręciłem drugi czas miesiąca
i to pierwszego dnia miesiąca?! szok!
Cicho
Byłem tam pierwszy raz.Kenet - Wto 02 Lip, 2013 Ja mam tam 15 minut drogi, mogę podjechać w zasadzie każdego dnia po 19ej.
To kiedy? kasik - Śro 03 Lip, 2013 hahaha.. mam podobna droge wiec sie jakos dogadamy Barejka - Śro 03 Lip, 2013 Kenet, wpadnij do siedlec jak bedziesz w okolicy przjedziesz sie 270 ale to idzie to nie 200 ze gaz do oporu tutaj juz trzeba bawic sie niezle gazem