ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Sob 06 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Załatwi mi ktoś invektor do mojego samsunga to z chęcia pogram
Załatwiało się przed 90rokiem, teraz się kupuje czesiu.Anonymous - Sob 06 Lis, 2010
M napisał/a:
Czesio napisał/a:
Załatwi mi ktoś invektor do mojego samsunga to z chęcia pogram
Załatwiało się przed 90rokiem, teraz się kupuje czesiu.
Załatwi w sensie pokaże gdzie kupić po za serwisem samsunga , podzieli sie jakimś namiarem M - Sob 06 Lis, 2010 A co to jest invektor? Nie inwerter?Anonymous - Sob 06 Lis, 2010 Możliwe ze inwerter jest to ta mała płytka odpowiedzialna za podświetlanie matrycyM - Sob 06 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Możliwe ze inwerter jest to ta mała płytka odpowiedzialna za podświetlanie matrycy
Ja je.bie CzesiuAnonymous - Sob 06 Lis, 2010 kurcze eM ale to nie jest pierwszy lepszy inverter wpisz sobie w google ; Darfon vk.21209.202 w versjio 2.1 i wcale nie jest to takie proste do dostaniaKonradMK - Nie 07 Lis, 2010 kiedy pałujemy w CS? Czekamy do pierwszego śniegu?M - Nie 07 Lis, 2010 Proponuję ten tydzień
Tylko zagramy w cs'a condition zero - tak samo chodzi jak stary cs, nie potrzeba lepszej grafy a wszystko ladniejsze.
Chyba nawet mam linka gdzieś to wrzucę możę jeszcze "dzisiej"zefir - Nie 07 Lis, 2010 jest opcja grania ma mac'u??
bo steam dziala na macosxM - Nie 07 Lis, 2010 Nie jestem pewienzefir - Nie 07 Lis, 2010 okej poszperam w necie, jak cos tez bym sie pisal po bardzo dlugim rozstaniu z cs:DKonradMK - Nie 07 Lis, 2010 to ja czekam na linka, ściągnę w robocie. Mogę grać codziennie po 22.Ryba - Wto 09 Lis, 2010 e kerwa,
zagrajmy po staremu, w zwykłego 1.6M - Wto 09 Lis, 2010 nie ma roznicy czy zwykly czy czero, to dokladnie to samo tylko z lepszą grafą i imho grywalnością, mam mnóstwo zajemistrzowskich map do tegoM - Pon 15 Lis, 2010 Oka mam od kumpla link do świetnej darmowej strzelanki z dobrą miodnością