rasta - Pon 12 Kwi, 2010 Kolejny Ciekawy golfik - beż :
Bonczek - Wto 13 Kwi, 2010 Ile ma ta kiera średnicy? Jest aż brzydka, wybijcie ją z głowy właścicielowi rasta - Wto 13 Kwi, 2010 Mega mała i mega ciężka Nic nie wybijemy z głowy klientowi bo go nie znamy. Idze to na Niemcy, a tam maja zryte czerepy Z tego co wiem fura do lawetowania, a nie jeżdżenia. Flock na kierownicy też na życzenie klienta, bo już tego nie robimy z wiadomych względów
Z ciekawostek: kiera wcześniej była pokryta białą skóra i polakierowana bezbarwnym GeKo - Wto 13 Kwi, 2010 rasta, Nie chce się czepiać, czy coś, ale jak to jest że mówisz że z deski flok żeby usunąć to papier śicierny by musiał być a z kierownicy złazi. W czym jest problem? Bo fajnie by było jakby się udało to jakoś rozwiążać.rasta - Wto 13 Kwi, 2010 W materiale, z którego są wykonane kierownice, pot. Trzeba by ogarnąć jakiś klej do tego ale nie ma takiego popytu aby się opłacało. Zamszowa też szybko klęka jak nie masz rękawiczek.GeKo - Śro 14 Kwi, 2010 Kurde, ja jestem pierwszy jak rozwiążesz ten problem.Janusz - Śro 14 Kwi, 2010
Cytat:
Kurde, ja jestem pierwszy jak rozwiążesz ten problem.
a nie prościej po prostu obszyć al kantara??michool_vt - Śro 14 Kwi, 2010
Janusz napisał/a:
al kantara
o tego chodzi?
Jacek - Śro 14 Kwi, 2010 dobrze ma klate poflokowano rasta - Śro 14 Kwi, 2010
Janusz napisał/a:
a nie prościej po prostu obszyć al kantara??
Według mnie prościej, nie mamy zamiaru więcej flokowac kierownic, chyba, że jako eksponay do powieszenia na ścianie anjas - Śro 14 Kwi, 2010