pompuję w granicach 1.9/2.2 bara, więcej nie pompuję bo często jeżdżę po kamieniach, dziurach itp.
łocz ałt - to nie jest dobre zestawienie dla osoby jeżdżącej intensywniej! Amortyzacja swoją drogą, ale snake bite wisi w powietrzu...
martin.h napisał/a:
gdyby ją dobić do 4 barów byłoby jeszcze lepiej
łocz ałt - nie każda obręcz toleruje wysokie ciśnienie!TomsoN - Pon 08 Sie, 2011 dobrze gada chyba nie chcesz mieć szybko snejka, chyba najlepiej powinieneś pompować około 3 barów natomiast ja 5minut temu zauważyłem, że mi rama pęka martin.h - Pon 08 Sie, 2011 Możecie napisać co jeszcze mam zrobić Konrad - Pon 08 Sie, 2011 Starą dętkę rozetnij, wsadź w oponę i możesz jeździć na 1,5atm Nie udało mi się złapać snakea a przelatałem tak 3 sezony w górach na szlakach :-Pmartin.h - Pon 08 Sie, 2011 mi - Wto 09 Sie, 2011 panie - jeździć trzeba miast filmiki oglądać! martin.h - Wto 09 Sie, 2011
mi napisał/a:
panie - jeździć trzeba miast filmiki oglądać!
I kto to mówi
PS: Może ktoś chętny na Beskidy w najbliższy weekend ? Bart - Wto 09 Sie, 2011 obawiam się Marcinie, że zbytnio odstajesz od reszty poziomem zaawansowania rowerowego. Towarzyszy na takie wyprawy szukaj wśród zawodników mtb.mi - Wto 09 Sie, 2011 ja nawet myślałem o wyskoczeniu gdzieś w weekend, ale Bart trafił w sedno - ja raczej nie trzymam poziomu: kondycja nie ta, technika słabiutka, a i sprzętowo trochę nie dorastam...martin.h - Wto 09 Sie, 2011 Panowie bez przesady, ja nie nazywam się Szurkowski, poza tym w tym roku jeszcze nie byłem w górach, a jak wiecie jazda po pagórkowatym terenie to nie to samo co góry. Średnia w granicach 10 km/h powinna być wystarczająca.
W każdym bądź razie jak ktoś zmieni zdanie to numer do mnie pewnie macie.mi - Wto 09 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
w tym roku jeszcze nie byłem w górach
No ale git - ja wciąż myślę, że niedziela czy poniedziałek górski powinny być ok.Bart - Wto 09 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Panowie bez przesady, ja nie nazywam się Szurkowski, poza tym w tym roku jeszcze nie byłem w górach, a jak wiecie jazda po pagórkowatym terenie to nie to samo co góry.
nie bądź taki skromny, Marcinmi - Wto 09 Sie, 2011 Martin - a na pewno byś wydolił w ten weekend jeszcze? Wiesz - w Novym Meście może nie być aż tak łatwo, możesz być nieco zmęczony... Marek23 - Wto 09 Sie, 2011 Ja dziś rano 35km, nie lubię jeździć,ale ku.r.wa trzeba.Michał - Wto 09 Sie, 2011 wlasnie
ja nie jeżdżę i co ? bebzun do kolan ...