To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

mi - Pon 08 Sie, 2011

martin.h napisał/a:
pompuję w granicach 1.9/2.2 bara, więcej nie pompuję bo często jeżdżę po kamieniach, dziurach itp.

łocz ałt - to nie jest dobre zestawienie dla osoby jeżdżącej intensywniej! Amortyzacja swoją drogą, ale snake bite wisi w powietrzu...

martin.h napisał/a:
gdyby ją dobić do 4 barów byłoby jeszcze lepiej

łocz ałt - nie każda obręcz toleruje wysokie ciśnienie!

TomsoN - Pon 08 Sie, 2011

dobrze gada :D chyba nie chcesz mieć szybko snejka, chyba najlepiej powinieneś pompować około 3 barów ;-) natomiast ja 5minut temu zauważyłem, że mi rama pęka :O
martin.h - Pon 08 Sie, 2011

Możecie napisać co jeszcze mam zrobić :]
Konrad - Pon 08 Sie, 2011

Starą dętkę rozetnij, wsadź w oponę i możesz jeździć na 1,5atm :D Nie udało mi się złapać snakea a przelatałem tak 3 sezony w górach na szlakach :-P
martin.h - Pon 08 Sie, 2011

mi - Wto 09 Sie, 2011

panie - jeździć trzeba miast filmiki oglądać! :>
martin.h - Wto 09 Sie, 2011

mi napisał/a:
panie - jeździć trzeba miast filmiki oglądać! :>

I kto to mówi ;D

PS: Może ktoś chętny na Beskidy w najbliższy weekend ? :>

Bart - Wto 09 Sie, 2011

obawiam się Marcinie, że zbytnio odstajesz od reszty poziomem zaawansowania rowerowego. Towarzyszy na takie wyprawy szukaj wśród zawodników mtb.
mi - Wto 09 Sie, 2011

ja nawet myślałem o wyskoczeniu gdzieś w weekend, ale Bart trafił w sedno - ja raczej nie trzymam poziomu: kondycja nie ta, technika słabiutka, a i sprzętowo trochę nie dorastam...
martin.h - Wto 09 Sie, 2011

Panowie bez przesady, ja nie nazywam się Szurkowski, poza tym w tym roku jeszcze nie byłem w górach, a jak wiecie jazda po pagórkowatym terenie to nie to samo co góry. Średnia w granicach 10 km/h powinna być wystarczająca.
W każdym bądź razie jak ktoś zmieni zdanie to numer do mnie pewnie macie.

mi - Wto 09 Sie, 2011

martin.h napisał/a:
w tym roku jeszcze nie byłem w górach

:>

No ale git - ja wciąż myślę, że niedziela czy poniedziałek górski powinny być ok.

Bart - Wto 09 Sie, 2011

martin.h napisał/a:
Panowie bez przesady, ja nie nazywam się Szurkowski, poza tym w tym roku jeszcze nie byłem w górach, a jak wiecie jazda po pagórkowatym terenie to nie to samo co góry.

nie bądź taki skromny, Marcin

mi - Wto 09 Sie, 2011

Martin - a na pewno byś wydolił w ten weekend jeszcze? Wiesz - w Novym Meście może nie być aż tak łatwo, możesz być nieco zmęczony... xD
Marek23 - Wto 09 Sie, 2011

Ja dziś rano 35km, nie lubię jeździć,ale ku.r.wa trzeba.
Michał - Wto 09 Sie, 2011

wlasnie
ja nie jeżdżę i co ? bebzun do kolan ...