kurcze co to za koromyslo ja zapinam w kalesony????!!!!!!
ziom jestem po 1 piwie i 2 drinku ale za cholere nie wiem o co ci chodzi .... majk jest jeszcze gorszy i tez nie ogarnia tematu KonradMK - Sob 16 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
k-mart napisał/a:
kurcze co to za koromyslo ja zapinam w kalesony????!!!!!!
ziom jestem po 1 piwie i 2 drinku ale za cholere nie wiem o co ci chodzi .... majk jest jeszcze gorszy i tez nie ogarnia tematu
o tak o. Marcel nie kuma lubelskiego szyku dzik - Sob 16 Maj, 2009 Dzisiaj wpadlem do pss w sprawie hondy, pogrzebalem troche w kabelkach na prosbe wlasciciela, nawet czesc planu zakonczyla sie sukcesem po naprawieniu paru fragmentow, jednak zawiesilem sie dluzej na jednym elemencie do ktorego akurat nie mialem schematu, zostala mi w reku kostka o 9-ciu przewodach co zdradza jakis zaawansowany element. Tym elementem okazal sie... guzik od swiatel awaryjnych
Moze ktos mnie uswiadomi po co tyle kabli do funkcji on/off.
Honda by dzisiaj moze ozyla gdyby nie (nie moge napisac awaria) brak wspolpracy ze strony rozrusznika ktory pomimo prawidlowych sygnalow nie ma zamiaru krecic. Marcel ma co robic KonradMK - Sob 16 Maj, 2009 a co z "piątkami"? słyszałem że przekładasz z chrupka do parcha. syzyfowa robota moim zdaniem dzik - Sob 16 Maj, 2009 heh, chrupek poza fatalnym wygladem (stal pod drzewem) ma sie zaskakujaco dobrze wiec plany moga ulec zmianie M - Sob 16 Maj, 2009 rozrusznikowi nalezy dostarczyc masę Anonymous - Sob 16 Maj, 2009 Francuski tydzień nam się szykuje chyba
Subaru sprzedane dzik - Sob 16 Maj, 2009
eM napisał/a:
rozrusznikowi nalezy dostarczyc masę
Dostal mase, plus duzym grubym kablem i drugi plus troche mniejszym, oczywiscie winne byc mogly kable bo byly z francy
Ziom, ale te 9-kabli do awaryjnych musisz mi wytlumaczyc M - Sob 16 Maj, 2009 Ale 9 kabli szło do awaryjnego?
poczekaj sprawdze na schemacie bo wlasnie przegladam
ale to bes sęsu
Piotrek czy korzystasz z tego pdfa serwisowego ze schematami? polecamAnonymous - Sob 16 Maj, 2009 Manuali u nas do CRX/Civic pod dostatkiem M - Sob 16 Maj, 2009 Dziku PEWUKamilbike - Czw 21 Maj, 2009 Greg - Czw 21 Maj, 2009 Fajna. Skąd taka?Anonymous - Czw 21 Maj, 2009 Kamil - MISTRZ