mi - Śro 17 Lut, 2010 nie, nie! To jak Dżą nadjechał, zgasiłem główne i tylko przeciwmgielne zostały, bo gówno było widać Anonymous - Śro 17 Lut, 2010
mi napisał/a:
dobra - mam z wczoraj fotkę na której nic nie widać i film, na którym... Nic nie widać. Se nie pooglądacie
doświetlanie zakrętów według francuzów:
Karwa - jakiś wypad na upalanie - to leże na śniegu i coś naprawiam w tym gównie mi - Śro 17 Lut, 2010 bo samochody się tureckie kupuje, nie francuskie! (pytaj Barta - on Ci powie)Janusz - Śro 17 Lut, 2010 jak tak oglądam ten filmik to się wydaje ze tam jest totalnie prosta droga ale fajna wąska bez domów i z bandami...106 - Śro 17 Lut, 2010 ponoc jest tam bardziej kreco niz na monte carlo ale mi tak dobrze prostuje zakrety mi - Śro 17 Lut, 2010 droga jest zacna, domów w pobliżu brak (albo we mgle nie było widać), bandy mięciutkie, a zakręty... Hmmm... Jechałem Quattroporte, tam nawet zakrętów nie czuć. Więcej - tam nawet zakrętów nie widać!
W sumie faktycznie nie jest to najbardziej kręta droga na tej planecie, ale zupełnie prosto też nie jest. Zresztą - pytaj tych, którzy po bandach latali Anonymous - Śro 17 Lut, 2010 To nie mi prostuje zakręty ,to jego osmańskie cudo to robi za niego. Ja tam walczyłem cały czas,żeby prosto jechać mi - Śro 17 Lut, 2010 to fakt Janusz - Śro 17 Lut, 2010
mi napisał/a:
droga jest zacna, domów w pobliżu brak (albo we mgle nie było widać), bandy mięciutkie, a zakręty... Hmmm... Jechałem Quattroporte, tam nawet zakrętów nie czuć. Więcej - tam nawet zakrętów nie widać!
W sumie faktycznie nie jest to najbardziej kręta droga na tej planecie, ale zupełnie prosto też nie jest. Zresztą - pytaj tych, którzy po bandach latali
u mnie zakrętów nie brak..... niestety odcinków bez domów, lub takich na których widać co jest za zakrętem jak na lekarstwo
aha urwałem kawałek zderzaka, i rozwaliłem tylne nadkole w tych krzokach ostatnio....
ALE URWAŁ!!
zauważyłem dopiero przedwczoraj.... tera się zdenerwowałemMaciusiowy - Śro 17 Lut, 2010 ALE URWAŁ!!GeKo - Śro 17 Lut, 2010 Bo tam sie robi zabawa jak jest 130+ kilka kręciejszych partii też jest ale często są właśnie przedzielone takimi długimi prostkami z mikro łukami. Plusem jest brak domostw w okolicy i praktycznie zero dróg dojazdowych. Niech to miejsce zostanie naszą słodką tajemnicą Janusz - Nie 21 Lut, 2010 dobra, niektórzy sie wczoraj pomylony ja za to skorzystałem trochę z zimowej aury, taki nocny powolny objazd wsi
ta.... tematy mi sie ten tego, ale już posprzątane pit - Sob 06 Mar, 2010 Ostatnia zabawa na lotnisku, o to co kuzyn zmontował ze swojego auta. BTW z zimówek zrobiłem slicka