Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
Stf - Czw 06 Wrz, 2012 Cartoon - jeśli dobrze kojarzę to Sansara? płyta garażowa już uregulowana pod wszystkimi etapami ? Jak z udziałami we współwłasności ?
Co to masz w sypialni na ścianie ?Cartoon - Pią 07 Wrz, 2012
Stf napisał/a:
Cartoon - jeśli dobrze kojarzę to Sansara?
Tak, to Sansara
Stf napisał/a:
płyta garażowa już uregulowana pod wszystkimi etapami ?
nie ma pojęcia, nie byłem nigdy w tym garażu
Stf napisał/a:
Jak z udziałami we współwłasności ?
mamy to zapisane w akcie notarialnym, bo tu wspólnota jest....
Stf napisał/a:
Co to masz w sypialni na ścianie ?
specjalny tynk - tzw beton dekoracyjny
http://www.dekoracje-tarnawski.pl/beton.htmlVlodarsky - Pią 07 Wrz, 2012 Michał, Dobrze dojechałeś nam (tym którzy mają krechę wspólnie z żoną).Michał - Pią 07 Wrz, 2012 Spoko, musimy śmiać się chyba z tego, nic innego nam nie zostaje.
Bo co nam mareczku zostaje.
HIGH FIVE - ja sam na 28 lat
W czym macie ? ja w franciszkach które pięknie pikują w góre, co miesiac coraz gorzej Cartoon - Pią 07 Wrz, 2012 My w euro ale kolejny będzie już w pln, bo innych nie chcą dawać KarQ - Pią 07 Wrz, 2012
Michał napisał/a:
HIGH FIVE - ja sam na 28 lat
Jestem tu. W juro Michał - Pią 07 Wrz, 2012 yebać biede Anonymous - Pią 07 Wrz, 2012 chyba bym nie mógł spac ze swiadomościa ze mam jeszcze 30 lat spłacania kredytu,zaleta wynajmowania jest ze w kazdej chwili moge spakowac manele,yebnąć dzrwiami i 2 dni pózniej mieszkac w australi czy na kamczatceM - Pią 07 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
zaleta wynajmowania jest ze w kazdej chwili moge spakowac manele,yebnąć dzrwiami i 2 dni pózniej mieszkac w australi czy na kamczatce
Z kredytem jest identyczna sytuacja... żadna różnicaAnonymous - Pią 07 Wrz, 2012
M napisał/a:
rabarbar napisał/a:
zaleta wynajmowania jest ze w kazdej chwili moge spakowac manele,yebnąć dzrwiami i 2 dni pózniej mieszkac w australi czy na kamczatce
Z kredytem jest identyczna sytuacja... żadna różnica
no nie bardzo kumam,wyjezdzam na kamczatke na stałe a w pl płace kredyt i mam tam chate??chyba tak troche bez sensupP - Pią 07 Wrz, 2012 sprzedajesz chate, spłacasz kredyt i jebiesz drzwiami
a różnica jest taka, że masz kasę (różnice pomiędzy ceną za jaką sprzedałeś a kapitałem, który Ci został do spłacenia) a nie na koncie kogos, od którego wynajmowałeś mieszkanie Anonymous - Pią 07 Wrz, 2012 Bez problemu mozna sprzedac chate z niespłaconym kredytem?
Moja metoda tez ma zalete-czas,mi wszystko zajmie 2 dni,Tobie kilka miechówkamil - Pią 07 Wrz, 2012 oczywiście, ze tak. Własnie tak robię
Sprzedaje chatę. Klient płaci. Z tej kasy bank bierze co jego, a reszta dla mnie.
Zawsze też można jebnąc drzwiami i wyjechac na kamczatkę a mieszkanie wynajmować - kredyt będzie sam się spłacał. A ty ciągle będziesz miał mieszkanie ...pP - Pią 07 Wrz, 2012 a jak ludzie zamieniają mniejsze na wieksze
z czasem masz racje, ale nie przesadzałbym z tymi kilkoma miechami Cartoon - Pią 07 Wrz, 2012 pożyjemy, zobaczymy- ile będę to sprzedawał