Yarko - Wto 24 Lip, 2012 pewna część użytkowników własnie taka jest, dorabia ideologię, hejtuje na forach i generalnie jest ślepo zapatrzona w system, ale ja na codzień używam windowsa i mac osx, więc miałem mozliwość porównania tych systemów
co do smartfona to aktualnie mam htc na androidziezefir - Wto 24 Lip, 2012
Mucha napisał/a:
zefir napisał/a:
wiem ze w Polsce płacić za coś legalnie lub mieć coś oryginalnego to bycie frajerem....
nie, raczej nie, ale mnie nie stać...
stać Cie tylko wydajesz kase jak sam lubisz
co do reszty, żadnym fanboyem nie jestem, na codzien podobnie jak Yarko, używam dwóch systemów , ale bardzo chętnie bym przeskoczył tylko na OsX ze względu na wygode i stabilność i rowniez nie zamienie HTC na apple.
zasadniczo robicie spam o dupie maryny , a my nie mozemy sobie spokojnie ogarnac swojego tematu.206 Gti - Wto 24 Lip, 2012 Ja bierę Iphone 5 - jak tylko wyjdzie! Jestem napalony jak szczerbaty na suchary !Mucha - Wto 24 Lip, 2012
zefir napisał/a:
Mucha napisał/a:
zefir napisał/a:
wiem ze w Polsce płacić za coś legalnie lub mieć coś oryginalnego to bycie frajerem....
Przypomne Ci ze pracuje w Dell'u i mam dostep do licencji COA for free
Cartoon napisał/a:
siema, ja Maca jeszcze nie kupiłem, ale zrobię to pewnie w przyszłym tygodniu... Możesz spróbować odwieść mnie od tej decyzji - daj mi alternatywę dla http://allegro.pl/apple-i...2495300761.html
Warunki:
- porównywalny ekran
- tak samo dobry design
- minimum porównywalne parametry
No i poza strona Della sporo taniej - o jakies 800 zł.Anonymous - Wto 24 Lip, 2012 Bonczek - Wto 24 Lip, 2012 Hahaha ale niektórzy mają problem z Apple i nie są w stanie pojąć zajebiście prostej rzeczy po prostu ktoś to lubi i nie przeszkadza mu, że wydał więcej bo ma z tego wymierne wg niego korzyści - a jak widać nie jest to chyba myślenie kretyna czy osoby głupiej, bo jakoś posiadacze tego sprzętu są to osoby całkiem sprawnie radzące sobie w otaczającej nas rzeczywistości
Ja jebie.Anonymous - Wto 24 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
bo jakoś posiadacze tego sprzętu są to osoby całkiem sprawnie radzące sobie w otaczającej nas rzeczywistości
no to jak sobie to wyjaśnilismy to mogę się przyznać, żę mam 3Gs'a
wiem biedak ze mnie, że nie 4s M - Wto 24 Lip, 2012 Bonczek, trzeba zacząć od tego że nikt nie musi się tłumaczyć z wydawania własnej kaski, nie musi też tego uzasadniać.
Dla mnie te wszystkie żarty z jabłuszkowców to tylko żarty, co tam kto ma, a co sobie kupił - nie moja sprawa.Bonczek - Wto 24 Lip, 2012 Tylko wkur.wiające jest to, że my, lubiący się użytkownicy tego forum mamy różne preferencje sprzętowe i każdy inny topic odnośnie sprzętu może normalnie funkcjonować a tu dalej to bezsensowne tłumaczenie - o co chodzi?was79 - Wto 24 Lip, 2012
zefir napisał/a:
Jest temat o grach , jedni maja Ps3 inni X inni PC i jest spoko.
Chcesz wpyerdol, a nie sorry podwójny wpyerdol karoluPL - Wto 24 Lip, 2012 Bonczek, ale w tym temacie trzeba jeszcze odczekać pare stron hejtów i dopiero będzie można ponownie kontynuować dyskusję nt. apple Cartoon - Wto 24 Lip, 2012 Mucha, no nie żartuj z tym Dellem... przecież napisałem, że wygląd jest ważny
+ "Procesor Intel Core™ i3-2100"
"Do 4 GB2 Dwukanałowa DDR3 SDRAM przy 1333 Mh"M - Wto 24 Lip, 2012
Cartoon napisał/a:
Mucha, no nie żartuj z tym Dellem... przecież napisałem, że wygląd jest ważny
+ "Procesor Intel Core™ i3-2100"
"Do 4 GB2 Dwukanałowa DDR3 SDRAM przy 1333 Mh"
Dzisiaj takiego della sprzedałem za 1800 a to i tak było sporo Cartoon - Wto 24 Lip, 2012 Patrząc na to jak wygląda, to i tak się dziwię, że ktoś to kupił
Dodatkowo z jakością nowych delli to jest jakaś masakra... to już nie poczciwe D630 zefir - Wto 24 Lip, 2012
Mucha napisał/a:
zefir napisał/a:
Mucha napisał/a:
zefir napisał/a:
Przypomne Ci ze pracuje w Dell'u i mam dostep do licencji COA for free
chodzi o 400 zl za windowsa na którego by Cie nie bylo stać gdybyś takiej możliwości nie miał,
bo właśnie wykręciłeś sens dyskusji
zreszta nevermind,
fajne jest to ze moge miec legalnego osX za 20$