To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam naklejki Hothatch + gratis Clio Sport

Rasputin - Pon 14 Maj, 2012

Clio nie aktualne. Zostaje u mnie.
Niestety samochód który miałem kupić ma problemy z papierami a mi się nie chce latać i kombinować po urzędach. Zresztą jeszcze pare rzeczy nie wyglądalo tak jak sobie wyobrazałem.
Moze i dobrze,bo gdyby nie to to suma lat moich wszystkich samochodów przekroczyłaby 190 lat a to juz by było małe przegięcie :/
Sorry za zamieszanie,mam nadzieje,że nikomu planów nie pokrzyżowałem. Sam jestem wk urw iony,bo się napaliłem na ten samochód jak szczerbaty na suchary :wall:

P.S. Pimpa już nie zakładam,bo wszystko zostało opisane w ogłoszeniu :rotfl:

Bonczek - Pon 14 Maj, 2012

Starion w sęsie?
Michał - Pon 14 Maj, 2012

ford'a t chciałeś zanabyć :]
Loko - Pon 14 Maj, 2012

Rasputin napisał/a:
Clio nie aktualne. Zostaje u mnie.
Niestety samochód który miałem kupić ma problemy z papierami a mi się nie chce latać i kombinować po urzędach. Zresztą jeszcze pare rzeczy nie wyglądalo tak jak sobie wyobrazałem.
Moze i dobrze,bo gdyby nie to to suma lat moich wszystkich samochodów przekroczyłaby 190 lat a to juz by było małe przegięcie :/
Sorry za zamieszanie,mam nadzieje,że nikomu planów nie pokrzyżowałem. Sam jestem wk urw iony,bo się napaliłem na ten samochód jak szczerbaty na suchary :wall:

P.S. Pimpa już nie zakładam,bo wszystko zostało opisane w ogłoszeniu :rotfl:

Rasputin napisał/a:

Sorry za zamieszanie,mam nadzieje,że nikomu planów nie pokrzyżowałem

Nie, skąd że, tylko "pakiet startowy już leci z UK" :rotfl:

Co tu dużo gadać, nie lubie Cię :bad: :bad: :bad: :bad:
Szkoda że jednak nie sprzedajesz, ale jakbys jednak się zdecydował, to rezerwuj mi od razu pierwsze miejsce na liście chętnych :pom:

p.s mogłem bardziej naciskać, że w sobote przyjeżdzam i go biorę ;)

Jacek - Pon 14 Maj, 2012

Loko napisał/a:

Loko, spokojnie. poczekaj, odsetki na koncie urosną, będzie na naprawy ;)

Loko - Pon 14 Maj, 2012

Jacek napisał/a:
Loko napisał/a:

Loko, spokojnie. poczekaj, odsetki na koncie urosną, będzie na naprawy ;)

Karwa ja już tyle czasu kupuje to auto, ze na koncie to mam miliony, jebać biede kupie se 2 jak się zepsuje :rotfl:

Yarko - Pon 14 Maj, 2012

Loko, a może typera EP3 ?
Jacek - Pon 14 Maj, 2012

o!
Loko - Pon 14 Maj, 2012

Yarko napisał/a:
Loko, a może typera EP3 ?

Type-R jest słaby nie psuje się :rotfl:

troche podkoloryzowałem z tymi milionami i nie stać mnie na Type-Ra

Anonymous - Pon 14 Maj, 2012

Loko, zagadaj do STF'a bo mu się już chyba Clio przeszło. Mówił, że ...ciągle się psuje i nie jedzie i neon w bagażniku się przepalił... takie dobre auto ma do sprzedania/zamiany!

Loko napisał/a:
Co tu dużo gadać, nie lubie Cię :bad: :bad: :bad: :bad:
Szkoda że jednak nie sprzedajesz, ale jakbys jednak się zdecydował, to rezerwuj mi od razu pierwsze miejsce na liście chętnych :pom:

Sorry,pisałem to miedzy innymi z myslą o Tobie :*
Chetnych do przyjazdu w sobote było trzech w tym jeden z Wawy i ciężko byłoby określić komu sprzedać,kto był pierwszy :/
Ogólnie głupio mi troche,ale to nie ode mnie zależne. Okazało się że fura którą miałem kupić nie ma Karty Pojazdu i jeszcze pare głupot wyszło.
Pomijam fakt,ze jak pojechałem porobić fotki to złapałem mega zajawę na to auto i jak nic się w najbliższym czasie nie zmienie to Clio długo jeszcze u mnie po jeździ(w sumie to po stoi :] )

PiTT - Pon 14 Maj, 2012

:lol2:
dobrze wybadałeś rynek, teraz na lajcie możesz wystawić kilka tyś więcej i też będą chętni ;)
kawał dobrej fury i chyba za niską ceną wrzuciłeś :]

Yarko - Pon 14 Maj, 2012

Tomek, sprzałeś już M5 ?

M - Pon 14 Maj, 2012

:lol2:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
BMW już sprzedane :] Ale new fur też miał być rwd i turbo :]
Pitt uwierz,że nie robiłem tego pod kątem rozpoznania dla rozpoznania.
Była mega fura (przynajmniej dla mnie) do łyknięcia ale wyszło jak wyszło. Jak bede sprzedawał to na pewno najpierw wrzucę tutaj. Co do ceny to raczej uważam,że była okej, wzrosnąć mogłaby tylko gdybym zrobił kompletny rozrząd + koło ZFR :faja: