Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] prelude do sprzedania
mikan - Pon 02 Kwi, 2012
M napisał/a:
Poszło
dzięki, już nawet ktoś dzwonił z tego forum, interesowały go niestety tylko fotele i pasy Bart - Pon 02 Kwi, 2012
mikan napisał/a:
już nawet ktoś dzwonił z tego forum, interesowały go niestety tylko fotele i pasy
może je kupić w gustownym czerwonym opakowaniu M - Pon 02 Kwi, 2012 Spoko ckp to dobre miejsce na ogloszenie hondowemikan - Pon 02 Kwi, 2012
M napisał/a:
Spoko ckp to dobre miejsce na ogloszenie hondowe
też tak myślę po za tym opcja sprzedania samochodu bez wyposażenia też wchodzi w grę więc jak ktoś z forum miałby ochotę na jakieś graty to proszę o info a my się zastanowimy czy nie sprzedać samego auta za niższą kaskęAnonymous - Pon 02 Kwi, 2012 Łeb mi pęka od myślenia kosmita - Pon 02 Kwi, 2012 Nie myśl, tylko jedź i bierz Chłopaki jeszcze jakieś graty z wnętrza mają, dorzucisz wykładzinę z bmw i będzie gitmikan - Pon 02 Kwi, 2012 T
kosmita napisał/a:
Nie myśl, tylko jedź i bierz
Wy już na pewno odpuszczacie?kosmita - Pon 02 Kwi, 2012 mikan, no niestety sam go nie wezmę, a z żoną czasem ciężko dyskutować anjas - Pon 02 Kwi, 2012 wrzuciłem onboarda z Ułęży
PiTT - Pon 02 Kwi, 2012 damn
ta honda urywa dupę, jechałem po ułężu z mikanem i anjasem i muszę potwierdzić że wrażenia są na serio niezłe
jak do upalania to idealne autoAnonymous - Pon 02 Kwi, 2012 Naprawde dziwie sie ze nikt z forum tego auta nie chce kupic,gdybym nie miał puga to juz bym po nie jechałBonczek - Pon 02 Kwi, 2012 To jest forum pedałów i detailingowców.Anonymous - Pon 02 Kwi, 2012
Bonczek napisał/a:
To jest forum pedałów i detailingowców.
+1
i yebanych pozerówBonczek - Pon 02 Kwi, 2012 O tak Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 Ja bym kupił ale kupiłem telefon i koła