znając życie rzecz o której sie nie mówi czyli "ochrona" lokalu.
Solid 80 zł miesięcznie, nigdy nie płaciłem haraczuBonczek - Wto 17 Kwi, 2012 Yarko, zgarniaj Kenetuńcia i alkoweekend Yarko - Wto 17 Kwi, 2012
zefir napisał/a:
racujesz w MF
pracuję na MF Yarko - Wto 17 Kwi, 2012
Bonczek napisał/a:
Yarko, zgarniaj Kenetuńcia i alkoweekend
oczywiście plus 1 z mojej strony
Kenet ? GeKo - Wto 17 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Solid 80 zł miesięcznie, nigdy nie płaciłem haraczu
W Sosnowcu dalej płacą Nawet panowie faktury wystawiają Franek - Wto 17 Kwi, 2012 no name, kurde, aż wierzyć się nie chce jak to wszystko wygląda.
Czynsz masz kosmiczny, ch... z tym że centrum i jp.
Ale uważam że kosmiczny.
Kurde, tylko czekać jak po euro wszystko pie.rdolnie.
Ludzie naprawdę nie mają kasy, to że jest 100 000 osób w centrum handlowym nie znaczy że ludzie są na zakupach.no name - Wto 17 Kwi, 2012
Franek napisał/a:
Kurde, tylko czekać jak po euro wszystko pie.rdolnie.
Sporo mniejszych lokali czeka tylko na to i daje sobie spokój,
ogólnie jest coraz to gorzej mimo że niby kryzys się skończył
Co zrobić , trzeba szukać jakiegoś zajęcia i żyć dalej zefir - Wto 17 Kwi, 2012
Yarko napisał/a:
zefir napisał/a:
racujesz w MF
pracuję na MF
taaa jasne , bierz Keneta i sadzimy Vlodarsky - Wto 17 Kwi, 2012 no name, czy to już ostateczna decyzja ?Kenet - Wto 17 Kwi, 2012 Karwa w ten weekend to nie mogę, ale 28ego po AB Cupie w sobotę chętnie!no name - Wto 17 Kwi, 2012
Vlodarsky napisał/a:
to już ostateczna decyzja ?
TakPiTT - Wto 17 Kwi, 2012 a nie lepiej poczekać do euro jak będzie najazd nachlanych kiboli?
możesz stoliki na zew. wystawić?Franek - Wto 17 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
a nie lepiej poczekać do euro jak będzie najazd nachlanych kiboli?
możesz stoliki na zew. wystawić?
+1 ?anjas - Wto 17 Kwi, 2012 noname, żaluję, że nie byłem nigdy w Pauzie, nie wiem jaki to lokal, ale czynsz wydaje mi się b. wysoki. Za duże koszty stałe rozpier.dalają nawet najlepszy biznes.
Nie próbowałeś renegocjować czynszu?
Lokal wynajmujesz prywatnie czy od miasta?kamil - Wto 17 Kwi, 2012 cholera Grzesiek...współczuje Ci bo faktycznie dawałeś z siebie wszystko w robocie. Od rana do nocy bez przerwy...
Moim zdaniem nie ma co czekać na euro. Koszty ma porażające, a jak już dokłada do biznesu czy wychodzi na zero to przedłużanie nieuchronnego to tylko powiększa dziurę w kieszeni.
Masz jakiś pomysł na siebie od maja ?