HH.ORG na Torze - [Trening] Tor Radom 22 pazdziernika
roj - Śro 05 Paź, 2011 dobra, dawaj jakąś listę tych co wpłącili i tych co mówią, że wpłacą.
(to zawsze mobilizuje)
ja puściłem przez chwilą przelew, dziś pewnie jeszcze jeden znajomy się zdecyduje mg zr (ale w dyszlu) no i zobaczymy.PiTT - Śro 05 Paź, 2011 ja już wiem że niestety nie podołam
mam potwierdzone wyjście firmowe i wiem że następnego dnia nie będę w stanie prowadzić Drone - Śro 05 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
ja już wiem że niestety nie podołam
mam potwierdzone wyjście firmowe i wiem że następnego dnia nie będę w stanie prowadzić
Ja też raczej odpadam.
Musiałby się stać cud jakiś.no name - Śro 05 Paź, 2011 roj, to jesteś drugą osobą która wpłaciła roj - Śro 05 Paź, 2011
no name napisał/a:
roj, to jesteś drugą osobą która wpłaciła
nic, to, dawaj listę, zobaczymy, jak się uda zebrać osoby to ok, jak nie to się ustawimy u Ciebie w pauzie od południa
jeden taki mówił, że jedzie ale on to Ci nie płaci gotówką z tego co słyszałem Gawek666 - Śro 05 Paź, 2011 Zapłaciłem roj - Czw 06 Paź, 2011 znajomy od mg zr (maniaq) też chyba puścił przelew dziś, mówię Ci, lista będzie mobilizować, rób listę.. stara dobra lista.. ona ROBI ROBOTĘ no name - Czw 06 Paź, 2011 Zaraz zrobię listę , ZROBI ROBOTĘ no name - Czw 06 Paź, 2011 Lista w pierwszym poście EmerytRs2 - Czw 06 Paź, 2011 mam nadziję że lista ROBI ROBOTĘ
i se pojeździcie. ja mam imprę 22.10.
bonczek też będzie, nawet będzie miał na czym powalczyć, bo odstąpiłem na jego korzyść z Federali w stanie Januszowym Janusz - Czw 06 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
bonczek też będzie, nawet będzie miał na czym powalczyć, bo odstąpiłem na jego korzyść z Federali w stanie Januszowym
były zarezerwowane, tak to ch*** z takimi rezerwacjami w takim razie roj - Czw 06 Paź, 2011 nie deeneeerwuj się
Bonczek Ci zostawi ogryzki, poza tym tu mowa o jeszcze innej parze federali. Tamte były wczesny Jaka a przy tych Kenet się zarzekał, że NAPRAWDĘ są już w stanie Januszowym Janusz - Czw 06 Paź, 2011
roj napisał/a:
Tamte były wczesny Jaka a przy tych Kenet się zarzekał, że NAPRAWDĘ są już w stanie Januszowym
Aha to chyba że tak EmerytRs2 - Czw 06 Paź, 2011 dokładnie tak.
To te "moje" po Kenecie
W razie czego Janusz, będą na Ciebie czekać. Bonczek - Czw 06 Paź, 2011 Mi się udało nabyć 4 szt. - Janusz dacha można strzelić obojętnie na jakich oponach więc się nie spinaj