HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
no name - Wto 16 Sie, 2011 Z tego co mam i z tego co dostałem informacje
że przelewy wyszły to zostało około 6 miejsc.
Powiedzmy że te 6 to pewniaki.
edit:
Doszły kolejne dwa przelewy, info w 1 pościeEmerytRs2 - Śro 17 Sie, 2011 trzymaj dla mnie 1 miejsce proszę, serio teraz piszę
po południu zrobię przelew poprzez net.Barejka - Śro 17 Sie, 2011 no name, panie a moja druga wplata dlaczego nie wpisana ? Beda jeszcze dwa miejsca? Dla saxo i 106?no name - Śro 17 Sie, 2011 Dziś dopiero doszło za saxo - Goya.Barejka - Śro 17 Sie, 2011 no name, to do listy dopisz i czy sa jeszcze dwa miejsca wolne?no name - Śro 17 Sie, 2011 Powoli, nie siedze non - stop na koncie
są jeszcze wolnePabloFKP - Śro 17 Sie, 2011 Stf, a Ty nie jedziesz?
mogę Cię zabrać jak będę leciał, przynajmnjej towarzysko byś zawitał
P.S. wyprzedzając pytania ciekawskich, znam no name i ręczę za niego. Ja lęcę z listy forum evo.org
pozdr.no name - Czw 18 Sie, 2011 Cześć Pablo
Doszły dwie osoby do listy w pierwszym poście,
jeżeli ktoś się jeszcze waha to czasu ma coraz mniej.rasta - Sob 20 Sie, 2011 No ja jeszcze jestem pewniak proszę o dopisanie do listy. no name - Sob 20 Sie, 2011 Ty zawsze, nie dość że Cię dopisze to jeszcze Ci POMUK dam rasta - Sob 20 Sie, 2011 Dajesz Stf - Sob 20 Sie, 2011
PabloFKP napisał/a:
Stf, a Ty nie jedziesz?
mogę Cię zabrać jak będę leciał, przynajmnjej towarzysko byś zawitał
P.S. wyprzedzając pytania ciekawskich, znam no name i ręczę za niego. Ja lęcę z listy forum evo.org
pozdr
ano pewnie wpadnę towarzysko. nie wpisuje się na listy bo nie mam czym no name - Wto 23 Sie, 2011 Jak tam, to już wszyscy chętni ?pum - Wto 23 Sie, 2011 figofan z FKP chce jechać - odezwie się do ciebie na dniach.Drone - Czw 25 Sie, 2011 Temat postu: Re: [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
no name napisał/a:
Witam, tor w Radomiu znacie więc nie będe się rozpisywał za bardzo.
Opłata za jakieś 8 godzin polatania na tym torze to 130zł
W tytule jest "KJS".
Czy jazda będzie tylko po torze, czy też dookoła trybun jakaś próba ustawiona?