Michał - Nie 05 Cze, 2011 Moj cień idzie pod młotek.
jakby ktoś był zainteresowany , na pw zapraszam
Cień śmiga jak zły, wczoraj 160 km po centrum nawaliłem, dzisiaj 80, wszystko git majonez. Komplet kluczyków, papiery, wszystko jest. W środku gabinet, dach nie przecieka ( ale tak naprawde nie przecieka ) Fotel w cielaku, wspomaganie, niestety nie na patyku.Gaydek - Nie 05 Cze, 2011 Rozdziewiczony?mi - Pon 06 Cze, 2011
PiTT napisał/a:
dobry skurczybyk
Bet&Win, oddam niedrogo stopięćdziesiątkę (tylko w malowaniu nieco brzydszym )PiTT - Wto 07 Cze, 2011
mi napisał/a:
PiTT napisał/a:
dobry skurczybyk
Bet&Win, oddam niedrogo stopięćdziesiątkę (tylko w malowaniu nieco brzydszym )
z papierami na 50? Jakarti - Śro 08 Cze, 2011
Michał napisał/a:
wczoraj 160 km po centrum nawaliłem
przeciez to ponad 3h jazdy non top a jak sadze trzeba sie na swiatlach zatrzymywac czyli 4 no kurfa! mi - Śro 08 Cze, 2011
PiTT napisał/a:
mi napisał/a:
PiTT napisał/a:
dobry skurczybyk
Bet&Win, oddam niedrogo stopięćdziesiątkę (tylko w malowaniu nieco brzydszym )
z papierami na 50?
Przecież tak nie wolno, za to się idzie do więzienia! Michał - Śro 08 Cze, 2011
Jakarti napisał/a:
Michał napisał/a:
wczoraj 160 km po centrum nawaliłem
przeciez to ponad 3h jazdy non top a jak sadze trzeba sie na swiatlach zatrzymywac czyli 4 no kurfa!
od 9 rano do 18 byłem w centriko na skucie. Fakt, zrobiłem tripa do oskara do piaseczna ok 13 Jakarti - Czw 09 Cze, 2011 srogoPiTT - Sob 18 Cze, 2011 bardzo lubię śmigać sobie skutrem po mieście, super opcja pojeździć sobie tak na lajcie, bez celu
pojeździłem też burgmannem i to nie jest dla mnie jednak
fak jest szybki, ale przez gabaryty bardzo wielu kierowców na siłe chce się próbować przez co niepotrzebnie jest cały czas napinka
mój skuterek szybki nie jest, więc nie ma także rywali w postaci aut, raczej kładą lachę na mnie
jak już motor to coś szybkiego, żeby killować frajerów w autach
oto 2 foty
Michał - Sob 18 Cze, 2011 illest
Cytat:
super opcja pojeździć sobie tak na lajcie, bez celu
+100
jutrozadzwonie jak będzie znośna pogodaRyba - Sob 18 Cze, 2011 kupcie że se w końcu motory druhowie PiTT - Sob 18 Cze, 2011 yebać mutory
na skuterze z miejsca odchodzi mi z 15 lat Anonymous - Sob 18 Cze, 2011 Ja chyba pojde w dniepra albo iż-a KarQ - Sob 18 Cze, 2011 PiTT, którym Burgmanem jeździłeś?
Mnie po rowerze teraz kusi skuter, ale nie chcę 50-ki, tylko coś większego, żeby można było uskuteczniać mini podróże we dwójkę.Michał - Sob 18 Cze, 2011 jak chcesz stylówke to bier bierz 90'cm cienia
jak nie
to wszystko inne
90, kanapa dabul, podobno bardzo spoko jezdzi jak na 90'cm. Dwóch typów nakooorwia po wawie, i gadałem z nimi. Tylko kolor jes sredni.
tu masz 50cm , jedno kanapowiec, taki jak mój
problem jest taki że mega trudno dostać w normalnym stanie. Ja sie najarałem , kupiłem od razu i efekt taki ze wsadziłem worek kasy jak narazie w swojego. Odpukać jest dobrze .