Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011 cena zobaczymy ile wyjdzie
jak przyjedzie wrzuce foto PRZED i PO Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
Marcel napisał/a:
jak masz auto z hakiem na 100% to się ogarnie
Mam na 110%
OK, jutro wszystkiego się dowiem i dam znać KarQ - Sob 09 Kwi, 2011 Dobra. Dawaj info z lupo Anonymous - Sob 09 Kwi, 2011 jest, wygląda lepiej na żywo niż na foto z CH
jak się ogarnę jutro wrzucę zdjęcia Anonymous - Sob 09 Kwi, 2011 Focus ma nr 4099 i jest FAAAJNY Anonymous - Sob 09 Kwi, 2011
więcej na dniach na www.facebook.com/mbcarsrasta - Sob 09 Kwi, 2011 Poka spawy od tej ćwiary co wstawiałeś
Kochał bym go Gaydek - Sob 09 Kwi, 2011 Piękny Bonczek - Sob 09 Kwi, 2011 Mistrz zestaw, wyścigowe EE9, E30 Alpina łonabi z super ETĄ, Lupo GTI i Foka RS Paulina już wie, że wszystko zostaje u Ciebie? KarQ - Sob 09 Kwi, 2011 Marcel prośba o info z Lupo. Mówię całkowicie poważnie
Jak otrzymam to kliknę lubię to na fc Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 Lupo jest uszkodzone przodem - zderzak, jednen kseno, halogeny, maska, lekko błotnik i pas przedni - pali jeździ. Wyserwisowany od 1 do ostatniego serwisu w ASO VW - przebieg 143kkm
niestety zdjęcia moze wrzuce za ok 10 dni jak bede mógł wyjść z domu Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
Paulina już wie, że wszystko zostaje u Ciebie?
zaczynałem urabiać ją na RS'a ale niestety po rozwalonym kolanie nie mam szans bo jest zła na mnie, bo chyba dupa z 1 tańca
RS ah kurde jest fajny ten środek Sparco wrrrrr przyspiesza całkiem przyzwoicie zdecydowanie lepiej niż SI GT z moich odczuć .... jest surowszy jeżeli chodzi o deskę rozdzielczą niz ST170, ale jest to auto które też chciałbym mieć w garażu iQ - Nie 10 Kwi, 2011 Jedyne co bym zmienil w nim to seryjna kierownice bo wyglada strasznie. Nie masz jakiegos Smarta na sprzedaz? Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 racja kiera jest słaba to dzielenie nie jest fajne
a chcesz kupić na czas przyjazdu?
mamy możliwość zakupu, wiec nie problem KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Jaki prajs za Lupo. Nie pisz prośba, że będziemy mogli negocjować, tylko śmiało ile chcesz za niego.