To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja

rasta - Czw 16 Gru, 2010

Rally land to wyryp, a co do lotniska to nie ma sensu tego brać by se pachołki układać, już lepiej Ułęż z Wróblem.
M - Czw 16 Gru, 2010

rasta napisał/a:
Rally land to wyryp, a co do lotniska to nie ma sensu tego brać by se pachołki układać, już lepiej Ułęż z Wróblem.

Oczywiście że tak ale nie każdy ma na Ułęż 100km Piotrze.
Swoją drogą Ułęż z Wróblem to też lotnisko i pachołki

rasta - Czw 16 Gru, 2010

Tylko na Ułęży masz jakieś pole manewru, a w Rally Land to pas do 1/4 mili - wiem bo byłem.
M - Czw 16 Gru, 2010

Ale Rally Land odpada ze względu na lokalizację,
O czym piszemy na ostatnich dwóch stronach to że rozmawiam z lotniskiem kielce na temat wynajmu, tam też jest pas + kawałek infrastruktury na różne wygibasy - trzeba być elastycznym - zawsze można zrobić trasę z nawrotem - musimy sobie jakoś radzić. Płyta ma 25 metrów szerokości - jest to bardzo dużo
178kilometrów od Wawy.

Janusz - Czw 16 Gru, 2010

a ja mam takie pytanie, na które od jakiegoś już czasu szukam odpowiedzi. Kim jest ten Wróbel?? ja nie kojarzę takiego nazwiska, ani z rajdów, ani z wyścigów ani generalnie z nikad...
M - Czw 16 Gru, 2010

Janusz napisał/a:
a ja mam takie pytanie, na które od jakiegoś już czasu szukam odpowiedzi. Kim jest ten Wróbel?? ja nie kojarzę takiego nazwiska, ani z rajdów, ani z wyścigów ani generalnie z nikad...

Bardzo miły gość

http://www.rspw.waw.pl/

M napisał/a:
Janusz napisał/a:

Bardzo miły gość

http://www.rspw.waw.pl/

aha... czyli kiedyś tam coś gdzieś jeździł... ale w sumie to nic nie wyjeździł. rozumiem ze ogarnia grubo ?? (bo to akurat nie ma ze sobą nic wspólnego, gdyż kasę na starty tez trza mieć )

M - Czw 16 Gru, 2010

Nie wiem Janku, nie interesowałem się tym
rasta - Czw 16 Gru, 2010

Kiedyś jeździł i był dobry, na pewno reprezentuje poziom, którego prędko Januszku nie osiągniesz.
M - Czw 16 Gru, 2010

Panowie bardzo proszę...

rasta napisał/a:
Kiedyś jeździł i był dobry, na pewno reprezentuje poziom, którego prędko Januszku nie osiągniesz.

z pewnością tak jest bo jak narazie reprezentuje marny.
Zreszta jakbyś sam nie zauważył to zapytałem czy ogarnia, bo to ze nie ma tytułu mistrza nie oznacza ze nie umie jeździć tylko mogło to być np spowodowane tym ze nie miał kasy na starty, wszystko to napisałem w nawiasie. Ale nei wiem czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem czy sodówka wali. Skoro nawet zapytać nie można.

No ale fakt nie przepalałem z nim całego sezonu i nie ogarniam tak jak Ty... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

rasta - Czw 16 Gru, 2010

Daj na luz i śmignij se pod Lidla polatać bobokiem :lol2:
M - Czw 16 Gru, 2010

Spokój

Cytat:
Daj na luz i śmignij se pod Lidla polatać bobokiem :lol2:

przyznaje zapieniłem sie... nigdy nie jeździłem po parkingach :) wiec może skocz na cargo :lol2:

Anonymous - Czw 16 Gru, 2010

Płaczecie jak dzieci odnośnie odległości . Co ja mam powiedzieć gdzie do Rally Landu mam 250 , lublin radom 300 . heee ?