To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Żremy gówno

k-mart - Wto 05 Sty, 2010

:D
Walle - Wto 05 Sty, 2010

kubas napisał/a:
hahahahah dobry temat się zrobił ja też tak mam że wpieprzam ile się da i ciągle tyle samo ważę 66kg przy 185cm to chyba nie dużo hehehehhe :)

k-mart napisał/a:
usmazylem 2 kielbasy na cebuli i czosnku, do tego upieklem sporo kartofli pocietych w plasterki dobrze doprawionych, na deser smierdzacy ser i pomidory.
wstajac w poludnie, znalazlem talerze puste

jak wpadnę po 205 to liczę na taki poczęstunek :D

ooo stary, ja jestem szczupły, ale 66kg przy 185? Robisz siniaki lachonom przy zbliżeniu pewne na bank :rotfl:

kiedy biegałem można, że tak powiem rzec wyczynowo ,7 rrazy na tydzień - 120/150km w tyg to przy wzroście 180cm ważyłem 59 kg ;D , ale teraz 75-78kg i nie mam już takiego apetytu, wtedy cały biały baltonowski na śniadanie to był pikuś, a kolację na obozach jedliśmy 2 h ;D ;D

wtedy jadło się wszystko wg wskazań trenera - węglowodany, białko, sratatata, a tera jak zapinam do pracy to jem co popadnie (dziś na obiad bułka z kotletem, bo szybko się dało przyrządzić), choć od każdego poniedziałku obiecuję sobie jeść zdrowo i nie wpieprzać codziennie w pracy droźdżówek z budyniem :>

Marek23 - Wto 05 Sty, 2010

To,ze ktos nie tyje, nie znaczy,ze mu sie cholesterol nie osadza,itd.
Ja tam raczej jem zdrowo,ale jak widze nuttele albo cole to sam sobie nie ufam.

M - Wto 05 Sty, 2010

Wlasnie o to chodzi Marku, jak ktos ma metabolizm lokomotywy to nie znaczy ze moze odzywiac sie niezdrowo i nic mu nie bedzie bo jest chudy.
Michał - Śro 06 Sty, 2010

jajko na klusce
Bad-i - Śro 06 Sty, 2010

dlatego sniadanie w maku, kolacja w burgerze, a jutro wigilia dnia transportowca
Ryba - Śro 06 Sty, 2010

Wall of text

o_O

Bart - Śro 06 Sty, 2010

ech, zjadłbym jakąś Rybę :>
Bad-i - Śro 06 Sty, 2010

bart napisał/a:
ech, zjadłbym jakąś Rybę :>

http://wiadomosci.onet.pl...iadze,item.html ?? to Ty czy eM ?? :]