To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - clio vs civic

TOXIC - Pon 20 Lip, 2009

Im wiecej tego czytam tym bardziej sie zastanawiam :) Kurde jak do niedawna to wszyscy mowili ze nowe sporty to juz nei to samo ze juz nie lataja. Jak teraz coraz wiecej jest przykladow ze jednak daja rade :) a co ciekawe nie slyszy sie zeby ktos to modowal. Musze sie spiknac z jakims 197 na male Sport vs. Sport :)
ade - Wto 21 Lip, 2009

nie wiem jak tam w porownaniu do starego ale wg mnie nowy sport nie jedzie, jak to byla nowosc to jezdzilo to podobnie jak nexia 8v, z miejsca dostawal baty z rolki porownywalnie, a nexia raczej ponizej 15,5 nie schodzilem na cwiartke
Janusz - Wto 21 Lip, 2009

ade napisał/a:
nie wiem jak tam w porownaniu do starego ale wg mnie nowy sport nie jedzie, jak to byla nowosc to jezdzilo to podobnie jak nexia 8v, z miejsca dostawal baty z rolki porownywalnie, a nexia raczej ponizej 15,5 nie schodzilem na cwiartke

co??

anjas - Wto 21 Lip, 2009

Spoko, też jeździłem kiedyś nexią 8v. Rezczywiście na prostej porównywalnie do sporta, ale w zakrętach trzyma się o niebo lepiej. Korzenie opla kadeta jednak dają o sobie znać.

(Myślę, że ade miał jednak na myśli jakąś swap'niętą nexie. Zresztą jak dla mnie czas 15.5 jest OK :D ... więcej od życia na razie nie potrzebuję ;D )

Marek23 - Wto 21 Lip, 2009

ade napisał/a:

Gdzie jest K-mart?

M - Wto 21 Lip, 2009

testuje nexie
Marek23 - Wto 21 Lip, 2009

Ja sprzedaje clio w takim razie
MoRToN - Wto 21 Lip, 2009

Obserwuje
106 - Wto 21 Lip, 2009

:rotfl:
pit - Wto 21 Lip, 2009

Ja się poddaje :D
mi - Wto 21 Lip, 2009

:wall:
Kamilbike - Wto 21 Lip, 2009

anjas a lapales sie moze z mondeo ST220? Kiedys bylem na modlinie i moj ojciec startowal swoim klepal czasy 15.3-15.4, byl jeszcze kolo ktory latal sedanem ( ojciec mial kombi ) i robil 15.2
Anonymous - Wto 21 Lip, 2009

A ile seryjne clio 2 robi na tą cwiartke??Raz sie chcialem przejechac na zawody ale moj syn walnął tekst ktory mnie rozyebał-"tato daj spokoj,nie bedzie ci glupio,proste to są dla frajerow,zakrety są dla twardzielów" :* ,naprawde tak powiedzial,wiec sami rozumiecie ze po czyms takim nie moglem tam jechac
michool_vt - Wto 21 Lip, 2009

:rotfl: ;D
M - Wto 21 Lip, 2009

nie da sie zaprzeczyć, sama prawda ;D