TOXIC - Pon 20 Lip, 2009 Im wiecej tego czytam tym bardziej sie zastanawiam Kurde jak do niedawna to wszyscy mowili ze nowe sporty to juz nei to samo ze juz nie lataja. Jak teraz coraz wiecej jest przykladow ze jednak daja rade a co ciekawe nie slyszy sie zeby ktos to modowal. Musze sie spiknac z jakims 197 na male Sport vs. Sport ade - Wto 21 Lip, 2009 nie wiem jak tam w porownaniu do starego ale wg mnie nowy sport nie jedzie, jak to byla nowosc to jezdzilo to podobnie jak nexia 8v, z miejsca dostawal baty z rolki porownywalnie, a nexia raczej ponizej 15,5 nie schodzilem na cwiartkeJanusz - Wto 21 Lip, 2009
ade napisał/a:
nie wiem jak tam w porownaniu do starego ale wg mnie nowy sport nie jedzie, jak to byla nowosc to jezdzilo to podobnie jak nexia 8v, z miejsca dostawal baty z rolki porownywalnie, a nexia raczej ponizej 15,5 nie schodzilem na cwiartke
co??anjas - Wto 21 Lip, 2009 Spoko, też jeździłem kiedyś nexią 8v. Rezczywiście na prostej porównywalnie do sporta, ale w zakrętach trzyma się o niebo lepiej. Korzenie opla kadeta jednak dają o sobie znać.
(Myślę, że ade miał jednak na myśli jakąś swap'niętą nexie. Zresztą jak dla mnie czas 15.5 jest OK ... więcej od życia na razie nie potrzebuję )Marek23 - Wto 21 Lip, 2009
ade napisał/a:
nie wiem jak tam w porownaniu do starego ale wg mnie nowy sport nie jedzie, jak to byla nowosc to jezdzilo to podobnie jak nexia 8v, z miejsca dostawal baty z rolki porownywalnie, a nexia raczej ponizej 15,5 nie schodzilem na cwiartke
Gdzie jest K-mart?M - Wto 21 Lip, 2009 testuje nexieMarek23 - Wto 21 Lip, 2009 Ja sprzedaje clio w takim razieMoRToN - Wto 21 Lip, 2009 Obserwuje106 - Wto 21 Lip, 2009 pit - Wto 21 Lip, 2009 Ja się poddaje mi - Wto 21 Lip, 2009 Kamilbike - Wto 21 Lip, 2009 anjas a lapales sie moze z mondeo ST220? Kiedys bylem na modlinie i moj ojciec startowal swoim klepal czasy 15.3-15.4, byl jeszcze kolo ktory latal sedanem ( ojciec mial kombi ) i robil 15.2Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 A ile seryjne clio 2 robi na tą cwiartke??Raz sie chcialem przejechac na zawody ale moj syn walnął tekst ktory mnie rozyebał-"tato daj spokoj,nie bedzie ci glupio,proste to są dla frajerow,zakrety są dla twardzielów" ,naprawde tak powiedzial,wiec sami rozumiecie ze po czyms takim nie moglem tam jechacmichool_vt - Wto 21 Lip, 2009 M - Wto 21 Lip, 2009 nie da sie zaprzeczyć, sama prawda