To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III ExoticCars Track Day - 22 sierpnia 2009, Ułęż

Kamilbike - Czw 27 Sie, 2009

Rasciu jakbys cos wypatrzyl w 16 " kiedys dawaj znac ;)
KarQ - Czw 27 Sie, 2009

U, reportaż kozak o_O
bizon - Czw 27 Sie, 2009

impreza na wypasie, ale najlepiej wypadla laska na starcie malowniczo oparta o maske ;D
KarQ - Czw 27 Sie, 2009

I sędzia z ząbkami jak hipopotam :]
siema - Czw 27 Sie, 2009

I organizator imprezy mówiąc:
"Tym razem, udało się nam, jak zawsze..." :rotfl:

Stf - Czw 27 Sie, 2009

Panowie nie szukajcie w całym. Impreza była mega. Upalanie, ludzie - klimat, catering w trakcie i później w knajpie - wszystko na prawdę ok.
KarQ - Czw 27 Sie, 2009

Nikt w to nie wątpi i nikt nie szuka dziurska. A w zasadzie poza wami, nikt nie może patrzeć pod tym kątem, bo go tam nie było.
bizon - Czw 27 Sie, 2009

Stf napisał/a:
wszystko na prawdę ok.

ja sie nie czepiam, zlewam tylko z laski ;D
poza tym szkoda, ze tam mnie nie bylo, zeby podriftowac ;)

siema - Czw 27 Sie, 2009

Mnie rozwalił sam reportaż. Rozsiadłem się w fotelu. Wziąłem głośniej telewizor. Mówię: zaraz zobaczę jak chłopaki naginali, zobaczę Stefa w telewizji, bo przecież pierwszych dwóch z klasy to na pewno pokażą... a tu widzę organizatora imprezy gubiącego się w słowach, wypadającą na zakręcie S2000 i palącego laczka amerykana... i koniec. TVN dupa. Koniec.
KonradMK - Czw 27 Sie, 2009

uuu aż tak źle? z drugiej jednak strony jest to telewizja rozrywkowa. czy poprawne pod względem optymalnego toru jazdy prowadzenie Stefa jest rozrywkowe w stosunku do palenia lacza? no bez jaj. gdyby tak było to w Top Gear pokazywaliby tylko onboardy :D
rasta - Pią 28 Sie, 2009

To było do przewidzenia, takie niestety mamy media i jeszcze daleka droga do w miarę sensownego poziomu....
M - Pią 28 Sie, 2009

rasta napisał/a:
To było do przewidzenia, takie niestety mamy media i jeszcze daleka droga do w miarę sensownego poziomu....

Nie Rasciak, media mamy dobre, jest wielu swietnych reporterów ktorzy ogarniaja.
Po prostu TVN to gówno jakich mało, tylko kreują sie na profesjonalistów.

Kamilbike - Sob 29 Sie, 2009

Czyli mowicie ze nie ominelo mnie zbyt wiele w telewizorni? Moze telewizja wpadnie do Was na Lublin jeszcze:D