HH.ORG na Torze - III ExoticCars Track Day - 22 sierpnia 2009, Ułęż
Kamilbike - Czw 27 Sie, 2009 Rasciu jakbys cos wypatrzyl w 16 " kiedys dawaj znac KarQ - Czw 27 Sie, 2009 U, reportaż kozak bizon - Czw 27 Sie, 2009 impreza na wypasie, ale najlepiej wypadla laska na starcie malowniczo oparta o maske KarQ - Czw 27 Sie, 2009 I sędzia z ząbkami jak hipopotam siema - Czw 27 Sie, 2009 I organizator imprezy mówiąc:
"Tym razem, udało się nam, jak zawsze..." Stf - Czw 27 Sie, 2009 Panowie nie szukajcie w całym. Impreza była mega. Upalanie, ludzie - klimat, catering w trakcie i później w knajpie - wszystko na prawdę ok.KarQ - Czw 27 Sie, 2009 Nikt w to nie wątpi i nikt nie szuka dziurska. A w zasadzie poza wami, nikt nie może patrzeć pod tym kątem, bo go tam nie było.bizon - Czw 27 Sie, 2009
Stf napisał/a:
wszystko na prawdę ok.
ja sie nie czepiam, zlewam tylko z laski
poza tym szkoda, ze tam mnie nie bylo, zeby podriftowac siema - Czw 27 Sie, 2009 Mnie rozwalił sam reportaż. Rozsiadłem się w fotelu. Wziąłem głośniej telewizor. Mówię: zaraz zobaczę jak chłopaki naginali, zobaczę Stefa w telewizji, bo przecież pierwszych dwóch z klasy to na pewno pokażą... a tu widzę organizatora imprezy gubiącego się w słowach, wypadającą na zakręcie S2000 i palącego laczka amerykana... i koniec. TVN dupa. Koniec.KonradMK - Czw 27 Sie, 2009 uuu aż tak źle? z drugiej jednak strony jest to telewizja rozrywkowa. czy poprawne pod względem optymalnego toru jazdy prowadzenie Stefa jest rozrywkowe w stosunku do palenia lacza? no bez jaj. gdyby tak było to w Top Gear pokazywaliby tylko onboardy rasta - Pią 28 Sie, 2009 To było do przewidzenia, takie niestety mamy media i jeszcze daleka droga do w miarę sensownego poziomu....M - Pią 28 Sie, 2009
rasta napisał/a:
To było do przewidzenia, takie niestety mamy media i jeszcze daleka droga do w miarę sensownego poziomu....
Nie Rasciak, media mamy dobre, jest wielu swietnych reporterów ktorzy ogarniaja.
Po prostu TVN to gówno jakich mało, tylko kreują sie na profesjonalistów.Kamilbike - Sob 29 Sie, 2009 Czyli mowicie ze nie ominelo mnie zbyt wiele w telewizorni? Moze telewizja wpadnie do Was na Lublin jeszcze:D