To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zniknięcie samolotu Air France

Greg - Nie 07 Cze, 2009

PiTT napisał/a:
nie należy zapominać o WTC

To przyjąłem jako aksjomat, więc pozwoliłem sobie nie przytaczać tego przykładu...

Śmierdzi i tyle. Chyba trzeba się wziąć do pracy, zarobić trochę kabongi i kupić sobie wyspę gdzieś na odludziu i żyć nie martwiąc się o ropę, potyczki, terroryzm, pieniądze i machlojki korporacyjno-rządowe. Ble. o_O

anjas - Pon 08 Cze, 2009

o ja pierdziele... :wall: :wall: :wall:
a nie macie wrażenia, że ktoś was śledzi?

na stronie http://www.nautilus.org.pl/ można przeczytać ciekawy artykuł o WTC "Spisek wszechczasów". Obala, a co więcej, nawet wyśmiewa te wszystkie teorie spiskowe dotyczace WTC.

A pamiętajcie, ze Nautilius i Bernatowicz to raczej osoby, które dopatrują się spisków i dziwnych, niewyjaśnionych zdarzeń.

(wiem, wiem, pewnie USA, żydzi i cykliści zapłacili Nautilusowi, żeby opublikował ten artykuł, ale co robić, taki jest świat...) :D

M - Pon 08 Cze, 2009

anjas napisał/a:
na stronie http://www.nautilus.org.pl/ można przeczytać ciekawy artykuł o WTC "Spisek wszechczasów". Obala, a co więcej, nawet wyśmiewa te wszystkie teorie spiskowe dotyczace WTC.

Czytałem ten artykuł i jest mocno słaby

anjas - Pon 08 Cze, 2009

eM napisał/a:
Czytałem ten artykuł i jest mocno słaby

dlaczego?
moim zdaniem jest rozsądny, przedstawia rzeczowe argumenty. Choć ogólnie nautilus to kupa.

M - Pon 08 Cze, 2009

Musialbym znowu go czytac i wklejac Ci przyklady.
Serwis ogolnie jest jakos strony Jana Pająka o wynalazkach.

Bart - Pon 08 Cze, 2009

anjas napisał/a:
o ja pierdziele... :wall: :wall: :wall:
a nie macie wrażenia, że ktoś was śledzi?

a g r e e

M - Pon 08 Cze, 2009

Ja nie jestem wyznawcą 100% teorii spiskowych,
nie ma tu zadnego spisku ze ktos zaladował rakietą w samolot,
rownie dobrze moglibyc to "piraci" np jakies grupy wojskowe.

Cale dociekanie polega na tym imho ze samolot rozwalił sie zerojedynkowo, zadnego mayday do pilotów,
byla tylko seria informacji o masowej awarii wszystkiego w samolocie.
Nie chcialbym tez zeby osoby ktore sobie o tym gadaja i sie zastanawiaja wkladac od razu do szufladki i szalonymi wyznawcami teorii spiskowych

Walle - Pon 08 Cze, 2009

k-mart napisał/a:
kurcze kurcze mnie to naswietlenie medialne.
w innych miejscach na swiecie ginie codziennie kilkaset dzieci, o tym nikt nie wspomina bo to juz normalka.
A tu z powodu 23X wielka tragedia swiatowa.
Samoloty od dawna spadaja i zawsze beda.

extra opinia, taka przemyślana i inna niż wszystkie

M - Pon 08 Cze, 2009

Bo to nasz kej w stylu yingyang zapodał swoje delikatne opinie :rotfl:
anjas - Pon 08 Cze, 2009

sytuacja z samolotem rzeczywiście wydaje się dziwna i może być 1500 powodów tej katastrofy... ale wpisywanie jej w ciąg innych spiskowych teorii (patrz 9/11 przyjęte jako aksjomat ;) ) to już moim zdaniem przegięcie. Tylko dlatego się odezwałem...
mi - Pon 08 Cze, 2009

anjas napisał/a:
sytuacja z samolotem rzeczywiście wydaje się dziwna i może być 1500 powodów tej katastrofy... ale wpisywanie jej w ciąg innych spiskowych teorii (patrz 9/11 przyjęte jako aksjomat ;) ) to już moim zdaniem przegięcie. Tylko dlatego się odezwałem...

M - Pon 08 Cze, 2009

też sie zgadzam z tym ze wpakowanie tego w klon wtc to gruba przesada,
PiTT - Pon 08 Cze, 2009

eM napisał/a:
też sie zgadzam z tym ze wpakowanie tego w klon wtc to gruba przesada,

oczywiście, że nie chciałem porównywać zaginięcia samolotu do WTC
to było nawiązanie tylko do tego co pisał Greg, że różne dziwne rzeczy dzieją się na świecie i raczej nigdy się prawdy nie dowiemy

M - Pon 08 Cze, 2009

true...
Anonymous - Pon 08 Cze, 2009

a.gr.ee

Cały czas światem rządzą układy itp , a szary obywatel nie może, nie ma prawa dowiedzieć się co tak naprawdę kryje prawda