To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Dolot Raceland

saxorulez - Wto 12 Maj, 2009

Bad-i napisał/a:
Sorry ale 18 KM to chyba bym musial rure zatkac.

badi - potwierdzone na hamowni u Maćka Grabowskiego.

Odebrałem auto od Adamanta po tym jak mi się pierścienie skończyły i złożylismy samochód na seryjnym dolocie, miałem Racelanda w bagazniku.. Auto miało 142KM z dolotem Racelanda, na seryjnym wydawało mi się lekko zamulowne ale ze dopiero docierałe to jakoś nie zwracałem na to uwagi.

Pojechałem na hamownię i wyplu 125KM.. byłem w szoku i to wielkim.. szybko założyłem dolot racelanda myśląc ze uzyskam jakieś 131KM i miałem jechac zabic Adasia. okazało się ze po założeniu dolotu wyszło 142,5KM :)

Podreślam że auto jest na wałkach Cat cams 708

Bad-i - Wto 12 Maj, 2009

zrobie 3 hamowania na tym samym programie (chociaz to juz bład) i zobaczymy co wyjdzie.
saxorulez - Wto 12 Maj, 2009

Bad-i napisał/a:
chociaz to juz bład

ja też robiłem na tym samym programie, ale zrobienie testu na seryjnym programei z ostrymi wakami też sensu nie ma :)

Bad-i - Wto 12 Maj, 2009

nie no bez przesady, ja zrobie juz na ostatecznym programie 3 pomiary z roznymi dolotami.
Anonymous - Wto 19 Maj, 2009

jakieś postępy w pracach? :zzz:
GeKo - Śro 20 Maj, 2009

Tak, dziś jedna połówka poszła do preformy i schnie jutro dojdą jeszcze 2 warstwy i do pieca, jeśli wszystko poszło dobrze to w czwartek prototyp wjedzie do formy

Oczywiście ten zielony klozetowy to tylko kolor wnętrza jaki będzie mieć forma :)

Gdy prototyp będzie gotowy wyśle go Łukaszowi do przetestowania, jego potwór generuje najwięcej ciepła więc będziemy wiedzieć czy zastosowane żywice wytrzymują wysoką temperaturę

leon - Śro 20 Maj, 2009

Geko .. wymysl cos takiego do clio :D

na ile takie cos idzie do pieca ?

GeKo - Śro 20 Maj, 2009

Leon jak opuścisz chłodnicę i wytniesz dziure w pasie przednim to żaden problem :D

leon napisał/a:
na ile takie cos idzie do pieca ?

zależy od żywicy ilości warstw itp itd.

106 - Pią 03 Lip, 2009

ekhmmmm ekhmm ekhm :d
GeKo - Sob 04 Lip, 2009

Tak wiem, trwa i trwa i powiem szczerz wrąbałem się w niezłe gówno bo urzeźbić z racelanda który jest krzywy będąc nowym to dramat. Generalnie bliżej niż dalej. W przyszłym tygodniu zamierzam skończyć.
106 - Sob 04 Lip, 2009

jakiej srednicy stozek zmiesci sie w ta puszke?
106 - Pon 06 Lip, 2009

up
M - Pon 06 Lip, 2009

poop :rotfl:
michool_vt - Pon 06 Lip, 2009

Cytat:
jakiej srednicy stozek zmiesci sie w ta puszke?
geko wie jaki model nawet!!

ja nie pamietam :D

GeKo - Wto 07 Lip, 2009

Jeśli dobrze pamietam, to JC60 lub JC62 z ITG, ale Łukasz będzie pewniejszym źródłem :D