a poza tym, a nawet przede wszystkim - jestem kiepski
Udam,ze tego nie napisales... Sie kiedys wybiore na ten Wyrazow, wyglada fajnie.Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 Zrobiłem kilka fotek ,ale są raczej średniej jakości -
c1
Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 c2
saxorulez - Sob 28 Lut, 2009 Ładnie to wygląda.. czekam do lota i wpadam tam na jakiegoś spota to może koledzy lepiej obeznani skarcą mnie trochę.
Szkoda że tor właściciela nie ma - rozumiem że nadal jest tak że zjeżdżają się ludzie i jest wolna amerykanka?Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 Martin i p106rallye byliście? jakoś Was nie kojarzę martin.h - Sob 28 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
Martin i p106rallye byliście? jakoś Was nie kojarzę
Ja byłem, ale w pracy Chciałem przyjechać, ale jako że była to ostatnia sobota miesiąca to nie mogłem nic wykombinować. Ale następnym razem będę.strick - Sob 28 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
Martin i p106rallye byliście? jakoś Was nie kojarzę
A Laguna srebrna kto przyjechał?
Piotrek(p106) i ja Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kurde no po nickach się nie przedstawialiście strick - Sob 28 Lut, 2009 Jak nie
Mowiłem strick
Ze akurat w jakis smarach siw babrałes, nie moja wina Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 W ferworze walki z francuską inżynierią nie usłyszałem poza tym gdybyś przyjechał 190-tką to może bym skojarzył
W takim razie - miło poznać strick - Sob 28 Lut, 2009 Za słabi byliscie, abym taryfa przyjezdzał
AndreXSi napisał/a:
ferworze walki z francuską inżynierią
A dzis duzo tego miałes, jak odłozyłes podnosnik, to za 3 min juz po niego spowrotem szedłes Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 Z tym podnośnikiem to ja dzisiaj z 5km zrobiłem , najpierw przegub, potem zmiana kół, potem klepanie nadkola bo ocierało, znowu zmiana kół i parę innych pierdół strick - Sob 28 Lut, 2009 Po dzisiejszym dniu, widziałem, ze znasz swoje auto na wylot Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 Znam każdą trytytkę (dla Barta - tyrtytryrtrytryrtryrtryrtyrtytkę) na pamięć strick - Nie 01 Mar, 2009 Poniej tez pewnie jak i on pamieciówy dajesz