KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 kiedy¶ w TV był taki murzyński film, wiecie, z tych co to jedynym białym aktorem jest cieć który przynosi mleko pod dom w Bel Air. Ojciec rodziny, taki bogaty murzi który chodzi w garniaku a la Ray Charles cały dzień nazywał się Tadeus. Kurwa, murzyn Tadek. Tragedy.kubas - Wto 06 Sty, 2009 polecam miriam ! lenny - Wto 06 Sty, 2009 Kondziu - rewelacja!!
GRATULACJE!!!Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 yeeeee pierwszy wszystko
ziom Maja nie bo kaza maja to suka
Natasha sexy times
Latoya
ale i tak anjas ma racje TRADYCJA to takie ładne imię dla dziewczynki
masz zdjecia?Kamilbike - Wto 06 Sty, 2009 Marcel postaw wieksza ochrone przy warsztacie, bo moja Maja juz do Was jedzie z duza iloscia materialow wybuchowych Anonymous - Wto 06 Sty, 2009
Kamilbike napisał/a:
Marcel postaw wieksza ochrone przy warsztacie, bo moja Maja juz do Was jedzie z duza iloscia materialow wybuchowych
widzisz co¶ w tym jest KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 fotki s±, mam nawet film nagrany z USG Mick - Wto 06 Sty, 2009 gratuluję Kondziu,
a imię MAJA oczywi¶cie, że jest ładne, tylko pomy¶l jak oddacie dziecko do przedszkola i w grupie 15 osobowej będ± same Maje i Zuzie.
i nigdy nie mówcie znajomym jakie imie wybrali¶cie... KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 hehe racja racja ale lepiej mieć dziesi±t± Zuzię niż jedyn± Letiszię CHRZANEK - Wto 06 Sty, 2009 B±dĽ patriota - nazwij córkę Wanda !!!
KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 a jak będę miał kiedykolwiek drug± to j± nazwę Banda Michał - Wto 06 Sty, 2009 albo hermenegildaVlodarsky - Wto 06 Sty, 2009 a może Żorżetta ? Niemy - ¦ro 07 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
a może Żorżetta ?
minetta?
gratuluje KonradMK - ¦ro 21 Sty, 2009 UPDATE
Co prawda do narodzin jeszcze kilka miesięcy ale Graża już szaleje po sklepach