strick - Sob 12 Kwi, 2008 No to całe szczescie
Szybko sie naprawi Loko - Sob 12 Kwi, 2008
106 napisał/a:
my tez juz po rajdzie
na os2 zaliczylismy grubego dzwona... jak auto zaczelo latac mielismy kolo
150km/h po bliskim spotkania z deskami z tartaku predkosciomierz digital
zatrzymal sie na 127km/h
pozniej na naszych oczach w tym samym miejscu rolowalo saxo z n2 a na
drugiej petli type-ra zburzyl piekos.... co mam nagrane... ogolnie rajd fajny
niestety zakoczony szybko
qbusowi gratulujemy mety
No to nie wesoło, całe szczęście, że jesteście cali, właśnie coś was nie mogliśmy zlokalizować na oesach Loko - Sob 12 Kwi, 2008
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
A dokładniej to widziałeś michoola, mnie i fydiego oraz jego saxofona na genialnym zawieszeniu , matko boska po prostu świetnie trzyma się to zakrętów, zawias bardzo mało się przechyla, a przy tym jednocześnie świetnie wybiera dziury.
Też staliśmy na tych patelniach, na tej samej górce , a na którym przejeździe tam byleś? my na drugim.
no przecież na tym samym co wy chyba nie..:P:P przeciez jak z niego wracaliście to wam machałem, a potem was dogoniłem... kurcze no.... Michoola to kojarze nie wiem jak mi umkneła jego saxofonowa mordka..;p właśnie widziałem ze jechał z wami ktoś jeszcze le nie wiedziałem kto...:D
No to ładne kwiatki, staliśmy z michoolem dokładnie w tym samym miejscu co Ty i się nie spotkaliśmy Marek23 - Nie 13 Kwi, 2008 Milo, ze Kajto drugi...k-mart - Nie 13 Kwi, 2008
Marek23 napisał/a:
Milo, ze Kajto drugi...
Mariusz Pudzianowski: Nie chciałbym na razie zbyt wiele zdradzać, ale zapewniam, że będzie ciekawie. Nawiązał ze mną współpracę Kajetan Kajetanowicz, jeden z najbardziej utalentowanych polskich kierowców rajdowych młodego pokolenia. Lubię szybką jazdę samochodem, a przejechać się z Kajtkiem autem stworzonym tylko i wyłącznie do sportu zapewnia ogromną dawkę wrażeń i potężny zastrzyk adrenaliny. Mimo licznych zajęć, mam nadzieję na bieżąco śledzić zmagania kierowców. Na pewno nie uda mi się wybrać na Rajd Magurski i na miejscu dopingować Kajetanowi. Widziałem jednak trening w jego wykonaniu i wierzę, że będzie dobrze, chociaż pamiętajmy, że rajdy to niezwykle nieprzewidywlny sport.
To z pewnością najsilniejszy fan Kajetana Kajetanowicza w tym sezonie! Mariusz Pudzianowski zamierza poczuć, co znaczy szybka jazda samochodem rajdowym. Udało nam się nawiązać współpracę z niezwykłą osobą. Nie przypuszczaliśmy nawet, że nasz rajdowy team będzie tak mocny. Mariusz okazał sie fantastycznym człowiekiem i miło było słuchać jego niezwykle cennych rad. Wiele w życiu przeszedł i jesteśmy pełni podziwu tego, czego dokonał i jak bardzo zapisał się w historii sportu, który uprawia. Chyba każdemu z nas marzyłoby sie osiągnięcie tego samego w tej niezwykle wymagającej dyscyplinie, jaką są rajdy samochodowe. Być może wsparcie z jego strony będzie dobrym prognostykiem na nowy sezon. Wiemy, że obecnie Mariusz ma bardzo napięty grafik, ale mamy swoje plany o których będziemy sukcesywnie informowaćfydi - Nie 13 Kwi, 2008 Loko nie przesadzaj, bo zaraz naprawdę ktoś mi odkręci zawias na parkingu a to przecież prawie zwykły bill.
Było bardzo miło i jak zwykle śmiesznie. Mimo, że pierwszy oes na którym byliśmy odwołali (potem okazało się, że tylko ppzm miał wolny przejazd), a na drugim oesie w Zawoji udało się oglądnąć ppzm i tylko czołówkę rsmp, to uważam że wyjazd był w porządku.
Szkoda 106, że tak szybko skończyliście. Ważne, że nic wam nie jest .
Brawa dla qbusa i Przemka!
Janusz pokaż na zdjęciach gdzie stałeś Mówiłem wam, że to foka Janusza była za nami
qbus - Nie 13 Kwi, 2008 Ok emocje powoli opadaja... od 1 odcinka jechalismy praktycznie bez hamujacego przodu, spalily sie klocki, ostatni miesiac czekalismy na ds3000 ktore mialy byc tuz przed rajdem, w czwartek sie okazalo ze jednak ich nie ma na szybkosci kupilismy ebc czerwone (nic innego nie bylo) i to okazalo sie wielkim blede, klocek sie momentalnie palil, na mecie stop za kazdym razem do nas mowili jezdzcie szybko stad zeby sie wam zgasil klocek, kleby dymu i smrod, no i w taki sposob podrozowalismy juz do konca rajdu. Mysle ze wstydu nie ma, jest meta, samochod caly, druga petla juz troszke szybsza niz pierwsza, przy ok 100 km/h przy dojezdzie do 1 patelni na zawoji konkretnie nas wyobracalo na szczescie caly czas pozostawalismy na asfalcie. Trzeba dopracowac opis, zrobic hamulce... no i przydala by sie krotsza skrzynia, na 2 honda nie odjezdza z oporów, zanim sie faza właczy to chwile trwa, podjazdy pod gore tez nie sa za ciekawe. Jestem zadowolony, frajda jest niesamowita, nie jest to juz kjsowanie miedzy slupkami przy 60 km/h...
a bardzo dobrze podrozowal znajomy blizniacza Honda tylko w n2... skutecznie walczyl caly rajd ze swiateckim o wygrana w klasie niestety kapec na ostatnim odcinku zepchnal go na 5 miejsce... szkoda, byla realna szansa wygracMick - Nie 13 Kwi, 2008 zrobiłem Ci kilka fotek jak znajdę trochę czasu, to na pewno je tutaj wrzucę
mam około 500 zdjęć,
widziałem czerwone saxo z jednym kubełkiem na KR... stało za moim Focusem Kombi na GD blaszkach, niestety nie miałem numeru do nikogo z kraka... Loko - Nie 13 Kwi, 2008 To nie był nikt od nas, ja co prawda mam czerwone saxo z jednym kubełkiem i resztą seryjnego wnętrza, ale moje auto zostało na parkingu pod supermarketem w krakowie fydi - Nie 13 Kwi, 2008
Loko napisał/a:
ale moje auto zostało na parkingu pod supermarketem w krakowie
ufff dobrze, że tak myślisz Marek23 - Nie 13 Kwi, 2008 http://autoklub.pl/19616,news.html
Niestety zaloga bmw dostala dyskwe na badaniu technicznym. Ale tak czy owak, koles yl najszybszy w pzmocie starym bmw. Jak dla mnie super kierowca, Jak wizualnie wygladala jazda tej beemki?michool_vt - Nie 13 Kwi, 2008 tam gdzie stalismy byly trzy patelnei i wszystkie tak przeszedl http://pl.youtube.com/watch?v=nPk5TfaD-9k : Marek23 - Nie 13 Kwi, 2008 Dla mnie koles jest w innej lidze niz reszta kierowcow w PZM. Ile koni moze miec to bmw?
Zloic Type Ry i Clio Sporty na dziurawych oesach jadac starym rwd... Mega kierownik.fydi - Nie 13 Kwi, 2008
Marek23 napisał/a:
Dla mnie koles jest w innej lidze niz reszta kierowcow w PZM. Ile koni moze miec to bmw?
Zloic Type Ry i Clio Sporty na dziurawych oesach jadac starym rwd... Mega kierownik.
Na mnie też Klementowicz zrobił wielkie wrażenie. Na tej ostatniej patelni gdzie staliśmy to ledwie się zmieścił. Do betonowej barierki zabrakło może mniej niż centymetr. w to bmw czytałem, że podobno poszło 100 tyś. nie wiem czy to prawda(na pewno jest tam proflex) , ale mimo wszystko objechanie rwd tych wszystkich clio, ctr itd. to jest sztuka.Loko - Nie 13 Kwi, 2008 Kierownik na pewno jest bardzo dobry, jezdzi troche i to właśnie tylko rwd, mam bardzo słabą pamięc do wyników, ale to chyba było pierwsze zwycięztwo, ale jednak zawsze jak jechał było wysoko.
Jego poprzedni IS miał ok 160 koni i troche ponad tone wagi, ten nie wiem ile ma. W górskich jezdził IS który miał 180 kucy i poniżej tony wagi.