Bawiliśmy sie do pierwszej w nocy, więcej info jutro bo dziś już nie jestem w stanie...mi - Sob 05 Kwi, 2008 co to za s3?CHRZANEK - Sob 05 Kwi, 2008 Hmmmmmm - kto gra grubo wygrać musi...
Czy reprezentacja HH to tylko Rasta & Stf ? Czy był ktoś jeszcze ?rasta - Sob 05 Kwi, 2008 Ogólnie upalanko było niezłe. Był Stf, oraz mój kupel w Leonie TDI dłubniętym z 90 na 180 kucy. Pod TVN niestety kręcili się tajniacy więc musieliśmy się przebić pod S.
Na miejscu stoczyliśmy kilka pojedynków, ja powiem o swoich.
Subaru GT ponoć zdłubane ale kierownik nie wiedział/nie chciał powiedzieć ile koni. Z miejsca jak widać na starcie strasznie mi odszedł, ale nie byłem w stanie ruszyć tym swoim padłem, potem na końcu go dopadłem.
Subaru (z rolki) dostał ileś tam długości
Leon dostał ileś tam długości.
Stf dostał ileś tam długości.
S3 dostało ileś tam długości.
Ogólnie moją bolączką jest niemożliwość ruszenia szybko z miejsca w obecnych warunkach pogodowych, muszę qarwa coś z tym zrobić
GOKART - Sob 05 Kwi, 2008 koła bliźniaki z przodu rasta - Sob 05 Kwi, 2008
GOKART napisał/a:
koła bliźniaki z przodu
A z czego proponujesz przeszczep, co podejdzie Stf - Sob 05 Kwi, 2008 wrzucam do innego killa - bo zrobi się z niego niekończąca się opowieść...GOKART - Sob 05 Kwi, 2008
rasta napisał/a:
A z czego proponujesz przeszczep, co podejdzie
cholera nie wiem, niestety moja padaka nie ma z tym problemów kubas - Sob 05 Kwi, 2008 ja bym proponowal z transita i to ford i to ford to pewnie podpasuje plug & play