GOKART, chodzi mi o to ze emki nie maja podejscia do awd przynajmniej na na torze lublin.
To fakt , Looblyn jest mocno krętym i ciasnym torem ale to również nie pomaga AWD. Moim zdaniem na ciasnych technicznych trorach mocne FWD rula
Masa, masa i jeszcze raz masa no i trochę patataji - to jest przepis.
Gokart co ty ???? wlasnie lublin jest idealny na czterylapy, ciesne wyjscia blokuja oski bo te sie slizgaja jak glupie......................... Moim zdaniem mocny 4x4 nie bedzie mial tam rownych, chociaz jestem milosnikiem agresywnych osiek (co zreszta widac)rasta - Pon 31 Mar, 2008 Ja mam tylko nadzieję, że wysprzątają tor bo jak będzie taki saf jak na poprzednim upalaniu to dla FWD nie będzie to pomocne.GOKART - Pon 31 Mar, 2008 w Szczecine wydaje mi się że mamy jeszcze ciasniejszy tor niż Lublin a żaden AWD nic tutaj nie zwojował (na suchym). Inna sprawa że nie pojawiaja się u nas 400 konne czterołapy... Na krętym wygra najlepszy driver niż najszybszy samochód bo nie ma gdzie rozwinać tych mocy rasta - Pon 31 Mar, 2008 Dokładnie cały tor peniw na 2 biegu.Loko - Pon 31 Mar, 2008
GOKART napisał/a:
DeeS napisał/a:
Ja tam uwazam ze te wszystkie RWD nie beda mialy podejscia w ogole...
ale w sensie że jak ? - nie będzie do nich podejścia czy one nie beda miały podejścia ?
Jak typuje że pudło należeć bedzie do M'ek (jeżeli driverzy tego nie spartolą)
No to się grubo mylisz saxorulez - Pon 31 Mar, 2008 Ja uważam że lista jest tendencyjna..
albo nie zgłaszały się fajnie auta albo brano pod uwagę lans factor i znajomości.
Bez sensu brać podobne auta - ja na miejscu organizatora zadbał bym o różne auta w każdej klasie dla urozmaicenia.
Astra GSI, Clio, ITR, Saxo/106 - jest w czym wybierać w samym FWDMisiek_lbn - Pon 31 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
Ja uważam że lista jest tendencyjna..
albo nie zgłaszały się fajnie auta albo brano pod uwagę lans factor i znajomości.
dokładnie tak
ale cóż, organizator jest nieco specyficzny, i nic nie da się mu powiedzieć, doradzić, najlepiej żeby tylko on zbierał laury za wszystko itp saxorulez - Pon 31 Mar, 2008
sharxhunter napisał/a:
zbierał laury
i $$$$
ale ogólnie pochwalam pomysł. Uważam że jest miejsce na rynku na organizowanie takich spotów i eventów.Stacho - Pon 31 Mar, 2008 Ja tam uważam że klasa RWD to totalna lipa myślałem że wpadnie kilka rasowych NISMO
GOKART, jeżeli będą Ci sami kierowcy eMek co byli na M Track Day to podejścia wogóle nie będą mieli większość z nich nie ogarniała swoich aut.k-mart - Pon 31 Mar, 2008 nie wiem jak ogarniaja wlasciciele te M'ki, mysle za na ich miejscu zniszczyl bym wszystko i wszystkich.
Nie rozumiem dlaczego rwd Waszym zdaniem jest niby przeszkoda na ciasnym kretym torze?
Rozlozenie masy w m3 e46 bardzo sie sprawdza w skrecaniu, a r6 w tym modelu jest bardzo "torowe".rasta - Pon 31 Mar, 2008 NAwiem, że na RS pod stadionem jeszcze ani razu nie byłem za jakąś RWD k-mart - Pon 31 Mar, 2008 w takim razie nie wiem jak rozumiec czasy z hockenheimu oraz nürburgringu gdzie m'ki sa przed kazdym modelem evo oraz sti. z czasow fwd tylko megane T cos pojechalo, reszta przy 4x4 i awd poprostu nie istnieje.
dodam, ze jest to tylko krety kawalek hockenheimu o samych zakretach, nie caly tor. Na nürburgringu mowa o calej probie.
EDIT:
tak czy siak trzymam kciuki za FWD, bardzo by mi sie to widzialo jesli hothatch o 150KM mniej wyjmie 4x4 lub rwd ktore maja +200KM wiecej rasta - Pon 31 Mar, 2008 Lublin to nie Hockenheim jakbyś nie zaóważył Na torze gokartowym naprawdę trza mieć umiejętności co by pełną pizdą i bokiem brać zakręty.DeeS - Pon 31 Mar, 2008 Druga sprawa czy te emki to cywilne auta ? Czy profi przygotowane fury ? klatka/szpery nie szpery itp ?k-mart - Pon 31 Mar, 2008
rasta napisał/a:
Lublin to nie Hockenheim jakbyś nie zaóważył
chodzi o ta specyfikacje:
http://www.youtube.com/watch?v=hueTID6f0eU
ja tu nie widze zbyt duzo prostych, tylko bardzo krotki odcinek bez wyskokich predkosci.
Dlatego POWOLUJE sie na hockenheim jako cos w stylu lbn......