Bad-i - Sob 29 Mar, 2008 to C4 to chyba z Traxu Anonymous - Sob 29 Mar, 2008
Bad-i napisał/a:
to C4 to chyba z Traxu
tak i Almera jeszcze jedzie OSKAR - Sob 29 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
tak i Almera jeszcze jedzie :faja:
to nie wiedzialem,ze lukasz jedzie :)
oczywiscie w klasie-gosc!!Vlodarsky - Sob 29 Mar, 2008 a były jakieś cabrio ?106 - Sob 29 Mar, 2008 "Załoga Szafraniec/Wawryńczyk przed rajdem warszawskim (...)
Ubiegły sezon startowaliśmy w PPKiA samochodem Mitsubishi Lancer EVO VIII przygotowanym przez Pawła Dytko.Rajdy samochodowe sa dla nas pasja oraz dobrą zabawą dlatego chcemy sie cały czas rozwijac i isc do przodu, chcemy startować w na dłuzszych i szybszych odcinkach a w PPKiA wiadomo te odcinkio sa krotkie i bardziej zrecznościowe. Dlatego postanowilismy dalej rozwijac naszą pasje i zrobic licencje aby w tym sezonie wystartowac w PPZM. W PZM bedziemy startowac autem Renault Clio w klasie A7 wypożyczonym od Pana Boruty. Załozeniem na ten sezon jest zdobycie jak najwiekszego doświadczenia oraz punktów do licencji R potrzebnej do startów w RSMP"
super tylko ze 3 tyg temu gosc jechal w memoriale wlasnie lancerem... a wg
regulaminu autami powyzej 2l z 4x4 mogli jechac tylko zawodnicy z licencja R
ktorej jak pan sam pisze nie posiada..... regulaminy regulaminami przepisy
przepisami a zycie zyciem... mielismy do wypozyczenia evo VI ale organizator
powiedzial nam ze bez R nie ma szans :)Anonymous - Sob 29 Mar, 2008 co za szajs .... ale ten szafraniec to dobry wyczes jest qbus - Sob 29 Mar, 2008 Lepszy ten...
Cytat:
- Maciek otrzymał błędną informację, że to ostatnia pętla, zaczął ryzykować i popełniać błędy, chodząc po rowach - powiedział Dominik Kalamus z zespołu Oleksowicza. - Ostatnie Maciejowice pojechał już swoim normalnym tempem i tam stracił tylko trzy dziesiąte.
to też dobre
Cytat:
- Uderzyliśmy w samochód uczestniczący w Pucharze PZM, leżący na zewnętrznej stronie zakrętu - powiedział Autoklubowi Jarek Baran. - Chłopaki sobie wymyślili, że ustawią trójkąt i pokażą OK. Byli zdziwieni, że za nimi jadą jeszcze dużo szybsze samochody.
no i zjebane wyniki... nie wiadomo kto wygral... wiem wiem jeszcze bemowo... czekam na rozstrzygniecia... wychodzi na to ze Japońska technologia troche zdeklasowała konkurencje na tym rajdzie.Vlodarsky - Nie 30 Mar, 2008 Na hopie na bemowie ładnie jedna astra się rozsypała Bad-i - Nie 30 Mar, 2008 co jest z wynikami na autoklub.pl - cos tam chyba nie banglaMick - Nie 30 Mar, 2008 byłem na maciejowicach i w wildze.
Rajd naprawde ostry... dużo samochdów wypadło z trasy. nawet 3 w miejscu gdzie stałem.
Łada może i fajnie jechała.. niestety do miejsca gdzie stałem dojeżdżała już na awaryjnych
szkoda, że wiecej was nie pojechało i że się nie spotkaliśmy na serwisie...
pozdrTomsoN - Wto 01 Kwi, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=azytBYIWzPY Vlodarsky - Śro 02 Kwi, 2008 dobry filmik strasznie ślisko na tym zakręcie było... jak gość się aż na butach przewrócił a większość samochodów na zblokowanych kołach poszło w rów to dla mnie coś nie tak.Mick - Śro 02 Kwi, 2008 na jednym zakręcie faktycznie było ślisko...