MotorSport - I Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2008, 9 marzec
mi - Śro 12 Mar, 2008 FreeMan - Śro 12 Mar, 2008 najlatwiej jest krytykowac...
Poprostu POLSKA.Bad-i - Śro 12 Mar, 2008 ja mysle ze to jacys zlosliwi "pseudo koledzy"Marek23 - Śro 12 Mar, 2008 Eh, normalka... Wpadam z nowym zawiasem i klata po paru treningach w czerwcu do Tych.
I wtedy zrewidujemy. A kolesia o pseudonimie 126p kojarze...niedobrze dla niego.
Generalnie polska i tyle.DeeS - Śro 12 Mar, 2008 Czytajac te komentarze mam wrazenie ze Ci ludzie sa bardzo zazdrosni o to ze masz takie auto.. ze tak jedziesz.. Moim skromnym zdaniem trzeba ignorowac i nawet sie nie ogladac na takich tylko jechac swoje.. Dla mnie sa juz przegrani..Michał - Czw 13 Mar, 2008 heheheheh, banda imbecylów.
Maras nie przejmuj sie , jedzij i rób wyniki ( jak zawsze to robiłeś )Młody Papież - Czw 13 Mar, 2008 nie wydaje mi sie żeby trzeba było Marka pocieszać
____
komentarze naprawde są zabawne Bart - Czw 13 Mar, 2008 panowie, nie ma co się podniecać - internet zapewnia anonimowość, więc ten i ów wylewa czasem żółć, normalna sprawa.
Ten komentarz bardzo mi się spodobał:
Cytat:
Pilot był za ciężki bo miał wtarte w skórę 3 kilo samoopalacza:)
Bad-i - Czw 13 Mar, 2008 mimo wszystko chciałbym zobaczyc fote pilota PiTT - Czw 13 Mar, 2008 a ja sofixów Bad-i - Czw 13 Mar, 2008
PiTT napisał/a:
a ja sofixów
a proszę Cię bardzo:
ale chyba nie o to chodzilo temu gosciowi od 126P (dobrze ze Marek wie ktory to )PiTT - Czw 13 Mar, 2008 konkretne są
w kontekscie wypowiedzi "Wsioka" chodziło chyba jednak o ubranie
"...Daruj sobie twoje gacie i Sofixy. Na siłę się robisz taki miastowy..."
czyli ktoś jest małym zazdrośnikiem
aha, do takich sofixów to obowiązkowo dresy OrionAnonymous - Czw 13 Mar, 2008 I to jest właśnie Polska.Banda zazdrosnych pedałów.A co do sofixów, to chyba wzięło się to z tego
Całkiem podobne A swoją drogą to niezle te sofixy robili.Nie pamiętam takiego modelu.lukp - Czw 13 Mar, 2008 Czytam te komentarze i po prostu zal dupę ściska co niektórym,ze ktoś ma 170 lub 180KM nie oznacza nie jest super kierowca, kolega przyjechał wygrał swoja klasę i należy mu sie uznanie. GratulujeMarek23 - Czw 13 Mar, 2008 Chłopaki, trzeba to olać... Ja generalnie kojarzę grupę ludzi, która to pisze. To jest chora akcja. Bo nawet jak mnie jeden z ich ekipy w niedzielę spytał o formę. To mówiłem, że średnio i że jadę tak żeby sobie przypomnieć,itd. A potem po zawodach słyszałem hasło w moją stronę "My jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa". Ja nie mogę...
A już zaczepki typu"nie udawaj miastowego"...hihi, aż mi to porawia humor.