lenny - Pon 11 Lut, 2008 pamiętamy v70 które mieliło przy nas na 4 biegu przy sinusie:) dobry dzikus był....:) zjadal chyba evoIX tego samego dnia:)pcs - Pon 11 Lut, 2008
nie stac mnie na uzytkowanie na codzien V70r, S4 z grzybem , evo, STI itp. ... niestetyStf - Pon 11 Lut, 2008 Panowie- jaka panuje ogólna opinia o saabie aero. właściwości/awaryjność/osiągi. Wpadła mi ciekawa oferta 2,3T. Nigdy nie brałem tego auta pod lupę i nie mam pojęcia czy jest godne uwagi, może ktoś z Was się spotkał ?k-mart - Pon 11 Lut, 2008 znam Saaby Aero, starszy mojej eks sie w nich milowal.
Szybkie, latwe w wirusowaniu, do srodka trzeba sie przyzwyczaic bo jest troche inny.
Ale z awaryjnoscia to tak srednio.
No i szkoda ze to oska.M - Pon 11 Lut, 2008 Paweł moze juz nie bierzesz ATRA pod uwage ale tutaj ogloszenie z passwordjdm.pl
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4414122anjas - Pon 11 Lut, 2008
łomatko, znowu się zacznie... strick - Pon 11 Lut, 2008 Ja nic nie mowie.... jeszcze k-mart - Pon 11 Lut, 2008
eM napisał/a:
passwordjdm.pl
Wlasnie przegladam, zaraz sie tam zarejestruje M - Pon 11 Lut, 2008 k-mart wieśniaku k-mart - Pon 11 Lut, 2008 dobra, juz tam jestem, zaraz zrobie porzadek wasq - Pon 11 Lut, 2008 wrcajac do xc70 cross country szkoda kasy na to auto
jesli ktos bierze CC to chialby czasami zjecahc na polna droga lub w las a tutaj Volvo CC nas rozczaruje naped 4x4 to proazka i parch do kwadratu w poronwniu z subaru legacy 4x4 wogole nie m porownaian
teraz nie moge znalesc tego testu angole zrobili test 1 test nachylona pod katem 15-20% blotnista droga volvo przejechalo 3 metry i stoi i mieli legacy wdrapalo sie bez prbolemu
2 test volvo z przyczepa znowu blotnista droga mniej nachylona volvo wjezdza ujezdza 5 metrow stoi i mieli
subaru leci jak szalone
v70R 4x4 ok ale kupowac CC i nawet nie moc sie polansic w lesie to szkoda kasylenny - Wto 12 Lut, 2008 o sziet... wlasnie doczytalem poczatek tego topicu... Magda z forum subaru to moja znajoma... jezdzilem tym bialym subarakiem ze 2 lata temu, samochod naprawde w idealnym stanie!! ufff...szkoda ze przeszlo kolo nosa......
pcs... za ile poszedl????? pcs - Wto 12 Lut, 2008
lenny napisał/a:
o sziet... wlasnie doczytalem poczatek tego topicu... Magda z forum subaru to moja znajoma... jezdzilem tym bialym subarakiem ze 2 lata temu, samochod naprawde w idealnym stanie!! ufff...szkoda ze przeszlo kolo nosa......
pcs... za ile poszedl?????
62.. zal dupe sciska, drozej chodza na allegro 2003 z przebiegiem 80tys ...
zaczynam sobie uswiadamiac, ze moglem sie zaczac licytowac cena ... Po tej imprezie wszystko co ogladam to zajechane szroty.
No nic ale do volvo vejdzie mi kanapa na pake lenny - Wto 12 Lut, 2008
pcs napisał/a:
62.. zal dupe sciska
uuu....... to naprawde zajebista cena!!! szkoda ze nie wiedzialem ze sprzedają... sam bym wział..:/pcs - Śro 13 Lut, 2008 dzis ogladam volvo w warsztacie, no i dam sobie jeszcze ostatnia szanse w postaci mondeo st 220