To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - 45a Barbórka 2007

szymlorek - Czw 06 Gru, 2007

CHRZANEK napisał/a:
No to nie jade na barbórke...

Ja Ci motyla noga dam nie jade !! :>

Co do foto sprzętu to jade z 300D z dobrym szkiełkiem ;) i lumixem dmc fz50 w razie potrzeby wiekszej ogniskowej. Fotki jakieś tam robie więc mam nadzieje że wstydu nie będzie jak bedzie trzeba coś pokazać na forum ;)

Jeszcze +/- 30 godzin i wyjeżdżam na barburkę !
Ciesze się jak cholera bo nigdy nie byłem na karowej :D

kubas - Czw 06 Gru, 2007

Ja tez juz odliczam :D spotkamy sie szymlorek w czarnym pezocie :) mam dylemat czy jechac na letniakach czy na zimowkach bo zapowiadaja dosyc dobra oogode bez sniegu nawet jak bedzie mokro to wole jechac na letniakach bo moje zimowki to maja hardcorowo offroadowy bieznik i na mokrym sie straszna kaszana.... za to na sniegu jest git :) Chyba skocze jutro do puga i maly pitstop zrobie :D
pcs - Czw 06 Gru, 2007

czy ktos jeszcze ma na zbyciu jakies bileciki na trybuny? jak nie to czy ci co nie maja trybun sie jakos ustawiaja na Karowa???

dzienks
pcs

Rudello - Czw 06 Gru, 2007

ja moze bede mial pare wejsciowek na OS`y Żerań OS Bemowo
OS Cytadela do oddania. Jutro dam info.

pcs - Czw 06 Gru, 2007

daj ,daj, daj
szymlorek - Czw 06 Gru, 2007

Kochani nie wiem czy jutro będe miał sposobność wejść jeszcze na forum tak więc,jak się okazało jade ja +2 znajomych. W razie czego jest bat na dachu więc gdybym się gdzieś gubił będe Cie wołał Chrzaniu o ile będziesz miał radyjko włączone ;)

Spotkanie +/- 7:30 na MC'u na Modlinskiej, postaramy się być troszkę wcześniej.

Mój numer: 501 006 263 (Tomek)

CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007

Szymlor: Nie napinaj sie z czasem bo Kubas będzie na +- 8:00 przy Mc Donalds.
Radio mam zawsze włączone, ale w Wawce chyba lepiej polegac na telefonie ;)

Co do karowej to chyba strone wcześniej pisałem gdzie się chce ustawić i chyba Maciek podchwycił temat.

Ale ostrzegam że jest tam b. stromo i ciężko tam ustac tyle czasu ;)

Maciek - Czw 06 Gru, 2007

Tak tak :) Trybuny sucks :D Stajemy w tym miejscu co pisał o nim Radziu. Tam są schody z których widać wyjazd spod wiaduktu i podjazd pod górę. Tam na skarpe może być problem sie wbić ale na tych schodach jest fajnie tylko trzeba sie w miare wczesnie pojawic. Radek to o tym miejscu pisałes? :P
CHRZANEK - Pią 07 Gru, 2007

Tak Maciuś.
Dokładnie schody, albo wersja bardziej hardcorowa: skarpa pod tym murem.
Widok jest "debeściarski", tylko najlepiej mieć buty z obcasami z przodu ;)

Rudello - Pią 07 Gru, 2007

Mam do oddania 2 opaski uprawniajace do wstepu na OS żerań, bemowo, cytadela (tzw. Karnet Kibica)
Nie dam rady na żeran ale na bemowie będę wiec tam moge oddać.
dajcie znac tutaj w przeciagu 45min.
jak nie to na kom. 501020060

qbus - Sob 08 Gru, 2007

W czolowce niezle przetasowania, faworyci powypozyczali WRC poprzebijali opony na 1 oesie i niewiele z tego maja. Podoba mi sie jazda Radka Typy ktory c2r2 objezdza s1600 miedzy innymi i prowadzi w osce. Drugim autem ktore robi bardzo fajne czasy jest Saxo z niejakim Czwartoszem za kierownica (kompletnie nie kojarze nazwiska) gosc objezdza naprawde sporo mocniejszych aut.

fiacior jest mega... jak sie uda odpalic puchar pandy w przyszlym roku w rsmp to bede mega szczesliwy.

Bad-i - Sob 08 Gru, 2007

sledze wyniki na necie, czy mozecie mi powiedziec co sie stalo z cala czolowka na OS1?? - jakos nie chce mi sie wierzyc aby cala czolowa zlapala kapcie a inni nie
Peter - Sob 08 Gru, 2007

kurde na tym pierwszym OSie niezle sie namieszalo. Bardzo pozytywnie zaskoczyl mnie Stec! mam nadzieje ze bedzie ostra walka pomiedzy holkiem i kuzajem na karowej bo to wlasnie ich najbardziej obserwuje.
Rudello - Sob 08 Gru, 2007

fajnie ze ładna pogoda, ale szkoda ze nie jest slisko :(
niestety zapilem ostro wczoraj i dzis nie bylem w stanie jechac na zaden OS..
ale si ju na karowej

106 - Sob 08 Gru, 2007

lagadula napisał/a:
Tom nie jest chetny do wywalenia kasy na WRCa, wiec żal mi
gościa że znowu (chyba) nie wygra... Ale łyl Si.

rajdy to jednak nieprzewidywalny sport... choc z drugiej strony tylu prologow
w tym sezonie nie wygral nikt.

szacunek dla kuchara i frycza za to co pokazali. to wrc holka cos nie halo
albo przyczepnosc za duza bo baczki zupelnie mu nie wychodzily.... buffier
tez jakos tak bez polotu, jakby go zmusili to tego startu :D