saxorulez - Pon 18 Cze, 2007 nie napisałeś jasno, ja odebrałem to w taki sposób.
Cieszę sie że wszystko już działa.
I nie zapominaj że kupiłeś auto uzywane wiec nie bedzie fotlei jeszcze z foliąMarek23 - Pon 18 Cze, 2007 Haha, marchewy z wydechu tylko u Michała. Bo mnie rozwali, to moje 106 też było zepsute,a dolotu nigdy nie miałem. No comment.
PS. Każde saxo vts 16v i 106 s16 jest zepsute.106 - Pon 18 Cze, 2007 to zowy saxo to juz w takim razie byl totalny zlom :D u niego dlugie
marchewy lataly :]M - Pon 18 Cze, 2007 I F-16 które kupiła Polska też są zepsute... wszystkie :
Janusz - Pon 18 Cze, 2007 A ja bym chciał żeby tam moja bryczka strzelała marchewami.. ale nie tak aj teraz ze jak widzę ze koń zaciska brzuch to przykładam zapalniczkę ( inaczej nazywają, flamerkit) Tylko ze jak powiem wio.. to łogien sam leci:D ale teraz do kiedy jeżdżę roverem to w ogóle marchiami nie strzela... :D:DAnonymous - Wto 19 Cze, 2007
saxorulez napisał/a:
nie napisałeś jasno, ja odebrałem to w taki sposób.
Cieszę sie że wszystko już działa.
I nie zapominaj że kupiłeś auto uzywane wiec nie bedzie fotlei jeszcze z folią
Spoko. VTS bez dzwona to żadki towar, więc nie trzeba wybrzydzać, tylko targować się i brać. No to wziąłem. Od początku zdawałem sobie sprawę, żę kupuję samochód wymagający odśmiecenia - obejrzałem go dość dokładnie - tłumiki z nierdzewki połączone krzywo pospawanymi rurkami o mniejszej średnicy, fotel kierowcy zamontowany za nisko i w pozycji "proste ręce", pasy 4-punktowe zamontowe w 3 punktkach zamiast 4, dyndający się dolot, zalążki rdzy na podłodze (zszorowania konserwacja), odpadające plastiki, no i ten ogólny chlew w środku, podarte siedzenia itp.
Trudno zrozumieć kolesia, który zamiast kupić sobie nowe opony wydaje pieniądze na sprężyny obniżające i jeszcze zakłada je na seryjny amor, w skutek czego auto skacze na łysych oponach po drodze jak ping-pong, demolując amortyzatory i resztę zawieszenia. Potem podjechał kolega, który miał założony podwójny wydech w Punto (co on tam V8 wsadził, ze mu dwa wydechy potrzebne? ) to już wiedziałem, że mam do czynienia z ludzmi myślącymi inaczej. Śmiać mi się chce do dzisiaj.
Na szczeście są jeszcze tacy, którym chce się takie radło doprowadzać do porządku. Dzięki temu te samochody jescze nie wyginęły.
Jedyne co wkurza, że wyprowadzanie tego auta na ludzi musi tyle trwać... Sądziłem, że zajmie to tydzień-dwa, a tu z każdym gratem problem.
Na koniec proponuję od razu pochylmy się nad losem następnego auta Michała.
Ciao.CHRZANEK - Wto 19 Cze, 2007 Bedzie dym... czuje to.M - Wto 19 Cze, 2007
men napisał/a:
Potem podjechał kolega, który miał założony podwójny wydech w Punto (co on tam V8 wsadził, ze mu dwa wydechy potrzebne? ) to już wiedziałem, że mam do czynienia z ludzmi myślącymi inaczej. Śmiać mi się chce do dzisiaj.
Bo nasz klub to klub dresów i buraków bez zasad.
Dlatego dostales aktywacje konta w 3minuty a nie jak reszta w 3 dni Jakarti - Wto 19 Cze, 2007
men napisał/a:
VTS bez dzwona to żadki towar
po pierwsze kolego jak juz kogos masz ochote krytykowac to naucz sie ortografii bo nawet wypicowana fura nie ukryje wylażacej slomy z butow.
men napisał/a:
zamontowany za nisko i w pozycji "proste ręce"
po drugie to, ze jestes mniejszy od poprzedniego wlasciciela i musisz wyciagac rece zeby dosiegnac kierownicy to juz Twoj problem. na szczescie nie wszyscy sa tacy jak Ty.
men napisał/a:
wiedziałem, że mam do czynienia z ludzmi myślącymi inaczej. Śmiać mi się chce do dzisiaj
po trzecie, jedyną osoba, ktora moze sie tu smiac jest Twoja Matka i to raczej z politowania nad Toba, a nie z radosci. nastepnym razem gdy wydasz jakis werdykt to sie zastanow, a moze spytaj i sie czegos naucz. chociaz biorac pod uwage twoje "szkolne opowiesci" idzie Ci to ciezko
men napisał/a:
Na szczeście są jeszcze tacy, którym chce się takie radło doprowadzać do porządku. Dzięki temu te samochody jescze nie wyginęły
skoro jestes taki kolekcjoner to po co chcesz jezdzic w KJSach?
men napisał/a:
proponuję od razu pochylmy się nad losem następnego auta Michała
proponuje raczej zastanowic sie nad soba. wyjdzie Ci to na dobre, a moze skorzystaja tez inni.
PS.
men napisał/a:
podwójny wydech w Punto
ja wydech sobie zdejme, a Ty prostakiem zostaniesz.. poza tym bardzo Cie prosze.. umyj zeby.. czasem to co mowia rodzice jest prawda wiec moze moglbys ich posluchac w kwestii higieny bo nie sadze, zeby chcieli zeby ich dziecko odrzucalo rozmowcow swoim oddechem.Anonymous - Wto 19 Cze, 2007 A ja mam prośbe :569:
jak mozecie to podzielcie ten temat i tutaj niech bedzie o SPRINCIE a cała reszta nie wszystkich musi interesowac :563:M - Wto 19 Cze, 2007 Musisz zrozumieć Marcello ze te forum ma swoje prawa i nalezy ich przestrzegac BaRtO_206GT - Wto 19 Cze, 2007 To oficjalnie zapraszam kolege MEN na spota!! Zobaczymy czy na zywo tez jest taki kozak!!!! jak ja kurwa nie lubie takich ludzi.. oczerniac to mozesz swoja matke za to ze Cie urodzila!!!!!!! a nie moich ziomkow!! nie dosc ze zes wybrzydzal jak stara kurwa ogladajac saxo Michala, zabierajac mu caly dzien zeby jezdzic po Twoich DRUT-MECHANIKACH to jeszcze kurwa masz czelnosc logowac sie u nas na forum i jezdzic po kim popadnie?? prosze wykasowac konto mendy o nazwie Men.
P.S. Takich ludzi jak men pozdrawiam serdecznym S.P.I.E.R.D.A.L.A.J.!!!Anonymous - Wto 19 Cze, 2007
eM napisał/a:
Musisz zrozumieć Marcello ze te forum ma swoje prawa i nalezy ich przestrzegac
orajta :067:BaRtO_206GT - Wto 19 Cze, 2007 Poza tym "widzialy galy co braly".. wiec nierozumiem po co teraz takie teksty na forum!! trzeba bylo nie kupowac!! Jak masz jakis kompleks to sie lecz!! Jesli cokolwiek miales do powiedzenia trzeba bylo wyjasnic to z Michalem na pw.
P.S. Przepraszam Marcel ze zasmiecam Twoj temat :564:Marek23 - Wto 19 Cze, 2007 Men jest prymitywem, a poza tym kolesiem, który chce jeździć w kjsach i przeszkadza mu głośny wydech. Już takich w cholerę widziałem, nawet maluchy ich wyprzedzają. Wyrzućcie go z forum, albo zaproście na spota jak ja będę.