NO to i mnie sie podoba - a do tego mocne jak sqr....
MO jest bardzo łatwa do mycia Anonymous - Pią 23 Lut, 2007 a iććie fhuj, cos tu napisalem i w miedzy czasie 7 postow i juz nie na temat
FreeMan napisał/a:
ak ,tak dobrze widzicie - nudzilem sie rano w pracy
:064: heehe.Marek23 - Pią 23 Lut, 2007 Ultraleggera jest najłejszą felga tak? Kombinuje ostro...Grzesiek VTS - Pią 23 Lut, 2007 a speedline do clio jaki rozmiar model i kolor 16 cali ,Marku moge zapytac znajomego z Reno sport.
A w PL po ile sa speedline ??Marek23 - Pią 23 Lut, 2007 Drogie i dzwoniłem do Igora z Gliwic, ma tylko 15 lub 17. Za oficjalna cenę i tak nie kupię, za drogo. Albo używki albo special price(na oz może se załatwię)Grzesiek VTS - Pią 23 Lut, 2007 16 potrzebujesz??? ile ten kolo liczy za felgi ??
jaka jest twoja cena zebym wiedzial ile powiedziec !!!!strick - Pią 23 Lut, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
jaka jest twoja cena zebym wiedzial ile powiedziec !!!!
Głupie pytanie wiadomo ze za darmo Marek23 - Pią 23 Lut, 2007 Nie potrafię się do mojego kumpla przekręta dodzwonić, a Igor nie wiem ile by chciał. Ciężka sprawa, zaproponuj coś Ty... wogle Ty nowe oarniasz czy używki?Grzesiek VTS - Pią 23 Lut, 2007
strick napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
jaka jest twoja cena zebym wiedzial ile powiedziec !!!!
Głupie pytanie wiadomo ze za darmo
gratisow nie prowadza
[ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 ]
zapytam będę sie widział z tym gościem kolo 5 marca wiec zapytam o ceny, wgre wchodzą tylko nowe.Loko - Nie 25 Lut, 2007 http://moto.allegro.pl/it...i_oz_4x100.html
Może takie coś sobie łykneisz na upalanie, 15 cali rozstaw do clio no i pancerna ta felga jest , a do tego daje mocno rakky wygląd. No i cena też nie najgorsza jak za taka felge z oponami.Marek23 - Czw 01 Mar, 2007 Przytulam OZ Crono HT 16 cali, dostałem mistrzowską cenę na nie... Grafitowe, będzie wyglądało Grzesiek VTS - Czw 01 Mar, 2007 Tzn ile :566:Gotti - Czw 01 Mar, 2007
Może takie coś sobie łykneisz na upalanie, 15 cali rozstaw do clio no i pancerna ta felga jest , a do tego daje mocno rakky wygląd. No i cena też nie najgorsza jak za taka felge z oponami.
gdzie tam rozstaw do clio jest? Marek23 - Czw 01 Mar, 2007 Jak zapłacę to napiszę, wiem,że będzie dużo taniej niż normalnie, a dokładnie wyjdzie w praniu. Niestety nie mogę więcej takich załatwić, bo to taki wyjątkowy deal...Niemy - Czw 01 Mar, 2007
Marek23 napisał/a:
bo to taki wyjątkowy deal...
... zagubily sie przypadkiem w dostawie i spadly Markowi do bagaznika