Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [W] wynajmę mieszkanie w Warszawie - oferty
Alexxx - Śro 07 Paź, 2015
PiTT napisał/a:
muszę podpytać ziomka czy nadal ma swój apartament na wilanowie do wynajęcia
Środek jest nieważny. Ważne jest "okno z widokiem" Chloru - Śro 07 Paź, 2015
anjas napisał/a:
Dojazd pewnie 10-15 minut a ceny, myślę sporo niższe niż w Wawie.
Pod warunkiem, że kolejka działa a jak działą to i tak jest napchana jak tobołek uchodźcy na węgierskiej granicy. Jeżeli ktoś to akceptuje to ok. Jerozolimskie ostatnio trochę się przytykają.
zefir,
u mnie w budynku ten złamas co to budował chyba ma jeszcze jakieś kawalerki na wynajem. Standard jak to pod wynajem. Lokalizacja - okolice Popularnej x Bolesława Chrobrego. Mieszkam tu parę lat już więc ewentualnie mogę Ci opowiedzieć o okolicy.
Pod warunkiem, że kolejka działa a jak działą to i tak jest napchana jak tobołek uchodźcy na węgierskiej granicy. Jeżeli ktoś to akceptuje to ok. Jerozolimskie ostatnio trochę się przytykają.
którą kolejkę masz na myśli? SKM czy WKD?
Choć i tak myślałem raczej o dojeżdżaniu samochodem. Ale jak napisał Zefir, szuka czegoś w Wawie, więc temat nieaktualny.PiTT - Śro 07 Paź, 2015
anjas napisał/a:
Chloru napisał/a:
którą kolejkę masz na myśli? SKM czy WKD?
CHWDPzefir - Śro 07 Paź, 2015
Chloru napisał/a:
anjas napisał/a:
Dojazd pewnie 10-15 minut a ceny, myślę sporo niższe niż w Wawie.
zefir,
u mnie w budynku ten złamas co to budował chyba ma jeszcze jakieś kawalerki na wynajem. Standard jak to pod wynajem. Lokalizacja - okolice Popularnej x Bolesława Chrobrego. Mieszkam tu parę lat już więc ewentualnie mogę Ci opowiedzieć o okolicy.
Dzieki chloru,
juz mamy kilka ofert, tylko ludzie tel nie odbieraja Kamill - Śro 07 Paź, 2015 Jak nie odbierają to już nieaktualne Szukaj dalej.PiTT - Śro 07 Paź, 2015 różnie to bywa, próbuj kilka razy
https://www.youtube.com/watch?v=S7anDmma8bwChloru - Śro 07 Paź, 2015 zefir, ten człowiek ma więcej tych kawalerek. Możesz próbować ale to nie taki hajend jak u mnie byś miał (Prawie Wilanów! )
anjas, mówię o SKM/KM. Jak z niej korzystałem to widziałem co dojeżdża do Włoch i jak często jest spóźnione. Potem przesiadłem się na kolejkę która jedzie z Łowicza - luźno, miejsce siedzące, zazwyczaj punktualnie. Jak jest teraz to nie wiem bo nawet żona już nie jeździ kolejką rano do pracy, tylko wraca. Chociaz nie powiem - szukając mieszkania nawet rozwazałem WPR ... może jeszcze wrócę do tej koncepcji. Na razie karmię świnkę skarbonkę.anjas - Śro 07 Paź, 2015
Chloru napisał/a:
anjas, mówię o SKM/KM
Tak, był dramat przez jakiś czas. Przestałem wtedy jeździć pociągiem do pracy, wskoczyłem w ekodizla i już nie mogę się odzwyczaić.
Ale wtedy kiedy był remont na SKM to WKD chodziła jak zła MoRToN - Śro 07 Paź, 2015 O kórwa
Dawaj do WPR, będzie dobrze olek - Czw 08 Paź, 2015