Na dniach powiadasz??
Będziesz mógł poruszać się nim normalnie po mieście?
Można zobaczyć gdzieś na forum jak wygląda?:)
pokaz fotki tego ZX'a on nie jest czasami kupowany w Łodzi ??Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 No z Łodzi jest, kupiłem go rok temu....
Zajeżdżonego...
wasq - Sob 31 Paź, 2009 bo znam poprzedniego wlasciciela ale on go odsprzedal komus w lodzi i dalej dopiero poszedl w swiatAnonymous - Sob 31 Paź, 2009
wasq napisał/a:
bo znam poprzedniego wlasciciela ale on go odsprzedal komus w lodzi i dalej dopiero poszedl w swiat
To przybij mu piątkę za chromowane dywaniki i gałkę zmiany biegów
Twój Kolega podobno dbał o niego, później trafił też do Łodzi i tam przeszedł survival:D
Ja kupiłem go wybebeszonego i z waniętą uszczelką pod głowicą i z głośną dwururową pytą
Obecnie poskładane i doprowadzne do ładu, z seryjnym tłumikiem:)TomsoN - Sob 31 Paź, 2009 Widziałem na car.go Twojego zx'a, ładny Stacho - Sob 31 Paź, 2009 też mi się podoba no i fajnie bo jest ich raczej mała ilość w pl ? Anonymous - Sob 31 Paź, 2009
Stacho napisał/a:
też mi się podoba no i fajnie bo jest ich raczej mała ilość w pl ?
A dziekuje Koledzy
Z tego co mi wiadomo jest ich około 20 stu
W tym 2 RFSy
Za ok 2 tygodnie będzie jeden V6, bo kolega z Ełku właśnie swap robi
Zazwyczaj to co sie na allegro pojawia to szroty z bujną przeszłością.
Zdobyć dobry egzemlparz graniczy z cudemwasq - Sob 31 Paź, 2009
zisico napisał/a:
wasq napisał/a:
bo znam poprzedniego wlasciciela ale on go odsprzedal komus w lodzi i dalej dopiero poszedl w swiat
To przybij mu piątkę za chromowane dywaniki i gałkę zmiany biegów
Twój Kolega podobno dbał o niego, później trafił też do Łodzi i tam przeszedł survival:D
Ja kupiłem go wybebeszonego i z waniętą uszczelką pod głowicą i z głośną dwururową pytą
Obecnie poskładane i doprowadzne do ładu, z seryjnym tłumikiem:)
on go mial hmmm dos dlugo a sprzedal go 3 lata temu
dwururka to jego wybryk ale chromwoane bajery juz nie
aha w sklepie u mnie kupowal co potrzeba do wszelkich napraw i staral sie ne oszczedzac M - Sob 31 Paź, 2009
TomsoN napisał/a:
Widziałem na car.go Twojego zx'a, ładny
Tomas, ze tak zapytam widziales cos kiedys gdzies indziej niz ca.rgo?Misiek_lbn - Sob 31 Paź, 2009 podobno na spalarni coś widział... krz_p - Sob 31 Paź, 2009
PiTT napisał/a:
sorewicz, ale na samo słowo "serwisant" ogarnia mnie śmiech
może trafiłem na kiepskich serwisantów w ASO, ale wg. mnie 90% powinna dalej maluchy i polonezy naprawiać
a ten tekst o manulalnej skrzyni która nie może wytrzymać momentu... .... .... .... cisza
jeśli to Twój dobry znajomy to poproś go żeby się pi@rdolnął w głowę i nie rozpowiadał takich głupot bo to wstyd
mam podobne zdanie o tych specjalistach z ASO, jak widziałem jak jeden z zaworem DV chodził naokoło auta zastanawiając się gdzie go powinien założyć to mi ręce opadły
obudowę filtra powietrza to chyba z 15 minut składał w całość
kiedyś widzałem jak ściągali tapicerkę z tylnej klapy w nowym Caddy, cała metoda polegała na ciągnięiu na .....