Marek23 - Pią 30 Paź, 2009 Manuale w Vagu nigdy nie stwarzały problemów, a przypominam,że 3.0 tdi mozna zakupic w manualu w audi. Absurdalna teoria, o której pierwsze słysze, a miałem już 4 tdi, zaczynając od 90,a kończąc na 170 kuca. Wszystko w manualu, bo automatu nie lubie, a na DSG nigdy nie trafilem, bo z salonu nie kupuje Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 Możliwe - w sumie w a6 3.0tdi dostępne są i manuale a moment tam dość gruby
Powyżej dąłem link do tematu o DSG
EDIT: Widze, że to samo piszemy w jednym czasie heh
Swoją drogą fajnie musi golfik jechać Jezdziłem Leonem FR kolegi na seri i już było ciekawe Ostatnio był u Kompociarzy ale po tym zabiegu nie miałem przyjemności jechać PiTT - Pią 30 Paź, 2009 hehe, mistrzowie teorii
zawsze mnie to zastanawiało
jest garstka ludzi, którzy mają wiedzę i piszą z sensem, ale przepychają się z goścmi, którzy zupełnie nie mają pojęcia o czym piszą i zazwyczaj oni są najbardziej krzykliwi
niesamowita sprawa
no i kolejna sprawa to z tym jak ktoś napisał "muleniem" czy "dławieniem"
faktycznie u mnie na poprzednim programie był taki efekt uboczny, po wrzuceniu wyższego biegu na moment jakby przestawał pompować
na obecnym programie zrobionym przez "specjalistów" nie ma żadnych efektów ubocznych
czyli wszystko zależy też od sztuki jaką się jeździ
to tak jakby jeździć autem ze ślizgającym się sprzęgłem i napisać że manuale są do dupy bo zupełnie nie ogarniają mocy Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 hehe też lubie Racingforum Vlodarsky - Pią 30 Paź, 2009
zisico napisał/a:
Jeździ ktoś tutaj jeszcze ZXem?
nie jeździ ale masz cewkę ode mnie
Ja na dniach będę jeździł...
Witam wszystkich - ciekawe ile z was zostanie...Marek23 - Pią 30 Paź, 2009 Vlodi,nikt się nie śmieje.Anonymous - Pią 30 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
zisico napisał/a:
Jeździ ktoś tutaj jeszcze ZXem?
nie jeździ ale masz cewkę ode mnie
Ja na dniach będę jeździł...
Witam wszystkich - ciekawe ile z was zostanie...
Już jej nie mam, zepsuła się po miesiącu
Na dniach powiadasz??
Będziesz mógł poruszać się nim normalnie po mieście?
Można zobaczyć gdzieś na forum jak wygląda?:)Barejka - Pią 30 Paź, 2009 zisico, mozna, ale musisz byc conajmniej zielony wiem jak to zrobic Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 Jak zostać zielonym? martin.h - Pią 30 Paź, 2009
agentczor napisał/a:
Jak zostać zielonym?
Kupujesz farbę, malujesz się na zielono, wrzucasz fotę i admin robi Cię zielonym Barejka - Pią 30 Paź, 2009 albo zjesc najlepiej cos przeterminowanego, wtedy w lustrze bedzie widac jak powoli robisz sie zielony PiTT - Pią 30 Paź, 2009 nie śmiać się tutaj i nie nabijać z nowych kolegów
poważny temat
trzeba się udzielać i wnosić wiele cennych informacji Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 niech Oni na starcie cos wniosą!! np.litra,ogórki i fotki sióstr Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 Hah mowiłem że moja zajęta Powoli się rozkręcam Anonymous - Sob 31 Paź, 2009
rabarbar napisał/a:
niech Oni na starcie cos wniosą!! np.litra,ogórki i fotki sióstr
Z ogórkami i litrem będzie ciężko ale fotkę siostry mogę zapodac