To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Jacek - Pią 30 Paź, 2009

I G O R gdzie mój hak do huja pana?
PiTT - Pią 30 Paź, 2009

ptaku napisał/a:
DSG nie będzie bo nie chciałem nie lubię jego działania poza tym auto wiecznie seryjne nie będzie :) Zamiast DSG będzie nawi i skóra :)

;)
no, ale DSG zupełnie Cię nie ogranicza, 300KM+ robisz lajtowo, no chyba że celujesz w okolice 400 :]

Marek23 - Pią 30 Paź, 2009

Dsg miałby sens, gdyby dałoby się lfb i by esp się nie włączało przy dotknieciu hamulca. Wtedy byłoby jak marzenie. Ale i tak fajne te golfiki.
Niemy - Pią 30 Paź, 2009

Marek23 napisał/a:
Zmierze wam czas na tej krętej wzdłuż A4, tam gdzie ludzie w dzien na nartorolkach jeżdżą :lol2:

A poza tym to znam Igora z Gliwic, który ma firmę Hydrotex, handluje asortymentem rajdowym... Tak czu owak Igor, te forum na Ciebie czekało.

upalam troche na tej serwisowce ostatnio, ale wieczorami, bo za dnia wlasnie jezdza tam turysci na czymkolwiek bez silnikow :lol2:

CHRZANEK napisał/a:
Jeżeli ten słynny Igor to Igor T...k to ja chyba też znam...

nie panowie, to nie TEN Igor z Hydrotexu

Niemy napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Jeżeli ten słynny Igor to Igor T...k to ja chyba też znam...

nie panowie, to nie TEN Igor z Hydrotexu

Jakby to był ten, to bym poprosił o numery karoserii...

GeKo - Pią 30 Paź, 2009

Marku da się LFB na DSG tylko trzeba to odblokować lub wgrać stery do skrzyni z leona super copa. Podobno biegi jeszcze szybciej wpina.
Anonymous - Pią 30 Paź, 2009

Oficjalne oświadczenie: nie jestem Igorem z Hydrotexu!

jacek czajka napisał/a:
I G O R gdzie mój hak do zły czlowiek pana?

Hak się znajdzie. ABW już nad tym pracuje... :rotfl:

ptaku napisał/a:
DSG nie będzie bo nie chciałem nie lubię jego działania poza tym auto wiecznie seryjne nie będzie :) Zamiast DSG będzie nawi i skóra :)

DSG w niczym nie przeszkadza, CompSport zrobił już kilka GTI DSG na +315KM i nie ma z nimi żadnego problemu.

Gaydek - Pią 30 Paź, 2009

Piona! :)

DSG - to jedyne dobre rozwiązanie w mocnych autach grupy VAG - wiem od serwisanta VW. Ciężko o maualną skrzynię wytrzymującą głównie momenty w dieslach...

Cytat:
DSG - to jedyne dobre rozwiązanie w mocnych autach grupy VAG - wiem od serwisanta VW. Ciężko o maualną skrzynię wytrzymującą głównie momenty w dieslach...

To zmien serwisanta.

PiTT - Pią 30 Paź, 2009

agentczor napisał/a:

Volkswagen zainwestował 150 mln euro w przekładnię DSG i jest ona stosowana od 2002 r. w niektórych modelach tego producenta. Ostatnio cieszy się coraz większym powodzeniem wśród nabywców Golfa V, Tourana i nowej Skody Octavii.

serwisant VW w jednej chwili zniszczył cały misterny plan, 150 mln ojro poszło w piździec
sorewicz, ale na samo słowo "serwisant" ogarnia mnie śmiech
może trafiłem na kiepskich serwisantów w ASO, ale wg. mnie 90% powinna dalej maluchy i polonezy naprawiać

a ten tekst o manulalnej skrzyni która nie może wytrzymać momentu... .... .... .... cisza :*

jeśli to Twój dobry znajomy to poproś go żeby się pi@rdolnął w głowę i nie rozpowiadał takich głupot bo to wstyd ;D

Janusz napisał/a:
Cytat:
pan i jego zona... czy to nie ta historia? ;D

że panewka??

kurczę teraz już sam nie wiem hmm...

Byłem już tutaj ale nielogowałem się tydzień i usunęli mi konto
Panewka jeszcze cała :]
Tak był wybebeszony, teraz już wszystko na miejscu siedzi.

Jeździ ktoś tutaj jeszcze ZXem?

PiTT napisał/a:
jeśli to Twój dobry znajomy to poproś go żeby się pi@rdolnął w głowę i nie rozpowiadał takich głupot bo to wstyd

Dziwne - pracuje w Gładysz Racing Team - u założycieli VW Racing Polska :)

A co do DSG - bardzo ciekawy temat z nielubianego forum :P

http://www.racingforum.pl...=a6%20dsg&st=40

PiTT - Pią 30 Paź, 2009

agentczor napisał/a:
PiTT napisał/a:
jeśli to Twój dobry znajomy to poproś go żeby się pi@rdolnął w głowę i nie rozpowiadał takich głupot bo to wstyd

Dziwne - pracuje w Gładysz Racing Team - u założycieli VW Racing Polska :)

nie no dobra, nie mam do Ciebie pretensji, ale pomyśl, tak na zdrowy rozum:
"DSG - to jedyne dobre rozwiązanie w mocnych autach grupy VAG - wiem od serwisanta VW. Ciężko o maualną skrzynię wytrzymującą głównie momenty w dieslach.."
dlaczego do słabszych nie jest dobra?
i nie rozumiem o co chodzi z tymi manualami - przecież właśnie tutaj DSG mówi w pewnym momencie basta, kwestia tylko czy 400Nm czy więcej
a może właśnie odwrotnie powiedział, że DSG nie nadaje się do mocniejszych aut?