To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Pią 17 Sie, 2012

Bonczek napisał/a:
To po co chcesz kupić kolejny śmietnik do 4k? Skoro i tak do niego dołożysz z 500zł? To pewnie z tą astrą dałoby Ci koło 6-7k, więc mógłbyś kupić już coś naprawdę normalnego.

astra na tą chwilę kosztowała mnie 5200 ziko. Przypominam 2000 r . jeszcze muszę odstawić ją do lakiernika na drobne poprawki i wtedy być może spróbuje ją sprzedać tak żeby nie byc na tym stratny. Jeżeli się sprzeda to będę myślał nad jakimś e46 do 20 tyś w benzynie . Bo jednak BMW to BMW ;D

Fieste lub jakieś inne auto traktował bym jako takie fun factory. Latać tym jak najniższym kosztem , po szutrach , zimą po lasach i jeziorach . Bez obaw że jak coś urwę nie będę miał czym do pracy czy do szkoły podjechać .

anjas - Pią 17 Sie, 2012

Prawdziwy wheeler-dealer! :)

(chyba, ze nie zyczysz sobie porownywania z nimi... Jesli tak to przepraszam i sie wycofuje)

Mick - Pią 17 Sie, 2012

Wczoraj oglądałem Volvo C30 z Bydgoszczy. Umówiliśmy się z facetem w serwisie Volvo w Toruniu. Kilka dni wcześniej samochód oglądał dla mnie Kubas i z zewnątrz nie dostrzegł niczego niepokojącego - też tak stwierdziłem oglądając je tuż przed wjazdem do serwisu.
Po oglądaniu samochodu przez mechaników wyszło: lakierowany z każdej strony min dwu krotnie. Miejscami tyle szpachli że pokazywało 600-900 (norma 90-130).
Do tego samochód prostowany był na ramie i nie udało im się wyciągnąć do "równego" lewej podłużnicy, była pofalowana i brakowało około 1,5 cm żeby przylegać do przedniego pasa.

sprzedający upierał się cały czas, że samochód kupił od 1 właścicielki swojej znajomej i nie sprawdzał przed zakupem tylko po prostu kupił..

w związku z tym, że to już 4 czy 5 C30 z 1.8 benzyna oglądany przez nas, to chyba niestety nie trafi się taki jakiego chcemy w PL i pora poszukać czegoś pewnego i nie koniecznie volvo czy bmw...
Dobrym rozwiązaniem byłby Civ zefira - ale nie chce już sprzedać :crazy:

zefir - Pią 17 Sie, 2012

sorrki Mick ale dlatego właśnie nie chce sprzedać zeby nie kupić sam smietnika ;D

sam szukalem dla siebie czegos pare miesiecy i prawie wszystko to rozbite smietniki :faja:

Bart - Pią 17 Sie, 2012

Kubas się nie popisał ;D
Mick - Pią 17 Sie, 2012

zefir napisał/a:
sorrki Mick ale dlatego właśnie nie chce sprzedać zeby nie kupić sam smietnika ;D

Ty mnie nie przepraszaj :)
Po prostu pamiętałem, że chciałeś się pozbyć samochodu dlatego napisałem :) bo wiedziałem, że masz ze znaną historią samochód.

wracam więc dalej do poszukiwań, może coś innego ciekawego się trafi - nie złożone z przystanku :]

anjas - Pią 17 Sie, 2012

może chcesz focusa sedana 2.0 TDCI (136KM) chyba z 2007r., na bank poniżej 100 tysi przebiegu - chyba coś koło 80, może mniej. Od początku w jego rękach.

chyba mój brat lada chwila będzie sprzedawał. Co prawda ma już kupca, który czeka na samochód, ale zawsze można dać 50zł więcej ;D

Maciusiowy - Pią 17 Sie, 2012

Mick napisał/a:
wracam więc dalej do poszukiwań, może coś innego ciekawego się trafi - nie złożone z przystanku

zawsze jest moje mini jakby co - niby nie sprzedaje, ale jestem 'open' :D

Bart napisał/a:
Kubas się nie popisał

xD

Gaydek - Pią 17 Sie, 2012

kubas się żeni, zaślepiony miłością jest, ot co! :D
Mick - Pią 17 Sie, 2012

c'mon Kubas zobaczył z zewnątrz to samo co ja i było ok. Dopiero po rozebraniu kilku elementów wyszły te "kwiatki"...

Mini się psuje :P

a Focus w sedanie nie podobuje się

rasta - Pią 17 Sie, 2012

Mors też jest na sprzeda, tylko nie wiem czy spełnia założenia :D
Bart - Pią 17 Sie, 2012

jedźta po samochody do Germanii zamiast się z polactwem użerać :>

tam się można poużerać z niemiectwem i turectwem ;D

Niemy - Pią 17 Sie, 2012

albo nach Belgien oder Nederlanden :]
Anonymous - Pią 17 Sie, 2012

holendry to huye!!!
puga mam na zbyciu !!

Niemy - Pią 17 Sie, 2012

Cytat:
holendry to huye!!!

to prawda, uważają się za pępek świata i są bardzo nieprzyjemni szczególnie jeśli wiedzą, że jesteś z europy wschodniej