Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Pią 17 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
To po co chcesz kupić kolejny śmietnik do 4k? Skoro i tak do niego dołożysz z 500zł? To pewnie z tą astrą dałoby Ci koło 6-7k, więc mógłbyś kupić już coś naprawdę normalnego.
astra na tą chwilę kosztowała mnie 5200 ziko. Przypominam 2000 r . jeszcze muszę odstawić ją do lakiernika na drobne poprawki i wtedy być może spróbuje ją sprzedać tak żeby nie byc na tym stratny. Jeżeli się sprzeda to będę myślał nad jakimś e46 do 20 tyś w benzynie . Bo jednak BMW to BMW
Fieste lub jakieś inne auto traktował bym jako takie fun factory. Latać tym jak najniższym kosztem , po szutrach , zimą po lasach i jeziorach . Bez obaw że jak coś urwę nie będę miał czym do pracy czy do szkoły podjechać .anjas - Pią 17 Sie, 2012 Prawdziwy wheeler-dealer!
(chyba, ze nie zyczysz sobie porownywania z nimi... Jesli tak to przepraszam i sie wycofuje)Mick - Pią 17 Sie, 2012 Wczoraj oglądałem Volvo C30 z Bydgoszczy. Umówiliśmy się z facetem w serwisie Volvo w Toruniu. Kilka dni wcześniej samochód oglądał dla mnie Kubas i z zewnątrz nie dostrzegł niczego niepokojącego - też tak stwierdziłem oglądając je tuż przed wjazdem do serwisu.
Po oglądaniu samochodu przez mechaników wyszło: lakierowany z każdej strony min dwu krotnie. Miejscami tyle szpachli że pokazywało 600-900 (norma 90-130).
Do tego samochód prostowany był na ramie i nie udało im się wyciągnąć do "równego" lewej podłużnicy, była pofalowana i brakowało około 1,5 cm żeby przylegać do przedniego pasa.
sprzedający upierał się cały czas, że samochód kupił od 1 właścicielki swojej znajomej i nie sprawdzał przed zakupem tylko po prostu kupił..
w związku z tym, że to już 4 czy 5 C30 z 1.8 benzyna oglądany przez nas, to chyba niestety nie trafi się taki jakiego chcemy w PL i pora poszukać czegoś pewnego i nie koniecznie volvo czy bmw...
Dobrym rozwiązaniem byłby Civ zefira - ale nie chce już sprzedać zefir - Pią 17 Sie, 2012 sorrki Mick ale dlatego właśnie nie chce sprzedać zeby nie kupić sam smietnika
sam szukalem dla siebie czegos pare miesiecy i prawie wszystko to rozbite smietniki Bart - Pią 17 Sie, 2012 Kubas się nie popisał Mick - Pią 17 Sie, 2012
zefir napisał/a:
sorrki Mick ale dlatego właśnie nie chce sprzedać zeby nie kupić sam smietnika
Ty mnie nie przepraszaj
Po prostu pamiętałem, że chciałeś się pozbyć samochodu dlatego napisałem bo wiedziałem, że masz ze znaną historią samochód.
wracam więc dalej do poszukiwań, może coś innego ciekawego się trafi - nie złożone z przystanku anjas - Pią 17 Sie, 2012 może chcesz focusa sedana 2.0 TDCI (136KM) chyba z 2007r., na bank poniżej 100 tysi przebiegu - chyba coś koło 80, może mniej. Od początku w jego rękach.
chyba mój brat lada chwila będzie sprzedawał. Co prawda ma już kupca, który czeka na samochód, ale zawsze można dać 50zł więcej Maciusiowy - Pią 17 Sie, 2012
Mick napisał/a:
wracam więc dalej do poszukiwań, może coś innego ciekawego się trafi - nie złożone z przystanku
zawsze jest moje mini jakby co - niby nie sprzedaje, ale jestem 'open'
Bart napisał/a:
Kubas się nie popisał
Gaydek - Pią 17 Sie, 2012 kubas się żeni, zaślepiony miłością jest, ot co! Mick - Pią 17 Sie, 2012 c'mon Kubas zobaczył z zewnątrz to samo co ja i było ok. Dopiero po rozebraniu kilku elementów wyszły te "kwiatki"...
Mini się psuje
a Focus w sedanie nie podobuje sięrasta - Pią 17 Sie, 2012 Mors też jest na sprzeda, tylko nie wiem czy spełnia założenia Bart - Pią 17 Sie, 2012 jedźta po samochody do Germanii zamiast się z polactwem użerać
tam się można poużerać z niemiectwem i turectwem Niemy - Pią 17 Sie, 2012 albo nach Belgien oder Nederlanden Anonymous - Pią 17 Sie, 2012 holendry to huye!!!
puga mam na zbyciu !!Niemy - Pią 17 Sie, 2012
Cytat:
holendry to huye!!!
to prawda, uważają się za pępek świata i są bardzo nieprzyjemni szczególnie jeśli wiedzą, że jesteś z europy wschodniej