o tak...
dowiadywałeś się już za ile sprzedasz saxo? i ile dopłaty będzie do 208 R2 Przem_106 - Wto 19 Cze, 2012 Mozna wyłączyc obraz i od razu słychac, ze to PUG. Fajnie hamuje, fajnie wybiera, trochę nie jedzie, ale brzmi pięknie Bad-i - Wto 19 Cze, 2012 Jeden do polski już zamowionyVlodarsky - Wto 19 Cze, 2012
Bad-i napisał/a:
Jeden do polski już zamowiony
a wiedzą, że mieszkasz w lesie ? trafią ?Bad-i - Wto 19 Cze, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Jeden do polski już zamowiony
a wiedzą, że mieszkasz w lesie ? trafią ?
Nie, ale za to ja wiem gdzie Ty mieszkasz. A sam wiesz ze potrafię sie dostać do Ciebie nawet jak spisz Vlodarsky - Wto 19 Cze, 2012
Bad-i napisał/a:
Nie, ale za to ja wiem gdzie Ty mieszkasz. A sam wiesz ze potrafię sie dostać do Ciebie nawet jak spisz
niestety masz rację...Jacek - Śro 20 Cze, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Nie, ale za to ja wiem gdzie Ty mieszkasz. A sam wiesz ze potrafię sie dostać do Ciebie nawet jak spisz
niestety masz rację...
akcja na śpiocha
no chłopaki nie wiedziałem że wy ten, tego.. EmerytRs2 - Śro 20 Cze, 2012 Przypomniał mi się pewien niskobudżetowy film pt "Kids" Bad-i - Pon 09 Lip, 2012 Panowie, do kiedy jest pierwszy termin na rzeszow?matt - Pon 09 Lip, 2012
Cytat:
Jan Jędrzejko, dyrektor rajdu i wiceprezes Automobilklubu Rzeszowskiego uzupełnia to ważną informacją, że 9 lipca nastąpi również otwarcie listy zgłoszeń. Pierwszy termin ich składania upłynie 24 lipca, a drugi - 27 lipca.
http://rajdy.autoklub.pl/...zowskiego,43663Bad-i - Pon 09 Lip, 2012 DziekiMick - Pon 09 Lip, 2012 tylko, że jeszcze zgłoszenia na inside.pzm.pl nie są otwarte na Rzeszów.
Ale byku nie przejmuj się Twój pilot wszystko ogarnie w końcu chłopak z Rzeszowa Marek23 - Wto 10 Lip, 2012 Maja być 2 nowe oesy w 2 dzień...106 - Wto 10 Lip, 2012 ciekawe czy tym razem uda nam sie wystartowac w wiekszym hothatchowym gronie
mam nadzieje ze TAK